JAB Rôzne

Spišská je razom krajšia: Jarné obrázky z nášho mesta, ktoré potešia všetky oči

Obdobie, keď sa oplatí vyjsť na pešiu prechádzku. V Spišskej sa usadila jar a nášmu mestu rozhodne pridala na kráse. Presvedčte sa o tom na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Spišská je razom krajšia: Jarné obrázky z nášho mesta, ktoré potešia všetky oči
10
Galéria

Aj do nášho mesta už zavítala jar, ktorú mnohí považujú za najkrajšie obdobie roka. Postarala sa u nás aj o malebne kvitnúce stromy či kvety v rôznych častiach mesta. Spišská Nová Ves tak už hýri farbami a my sme vyrazili to zachytiť do našich ulíc.

Počas našej návštevy mesta vládlo vonku pre mnohých priam ideálne jarné počasie. Park na námestí obsadili študenti aj celé rodiny s deťmi, ktorým nechýbala v rukách ani zmrzlina. Jarné slniečko si užívali aj starší obyvatelia Spišskej Novej Vsi, ktorí neodolali prechádzke. „Tešíme sa z jari a krásneho slniečka. Príroda sa po zime prebúdza a všetko kvitne, čo nám dodáva veľkú energiu aj chuť do života,“ zhodli sa kamarátky.

Žilo to aj na samotnom námestí, kde lavičky sa rýchlo zapĺňali všetkými vekovými skupinami. „Vyšli sme si trošku na slniečko a dopriali sme si aj prvú zmrzlinu. Dúfame, že takýchto slnečných dní bude čo najviac,“ povedala pre náš spravodajský portál mamička Silvia.

A čo vy? Nemáte chuť na dlhú jarnú prechádzku naprieč mestom? Ak aj nie, možno zmeníte názor po zhliadnutí nasledujúcich záberov, ktoré pochádzajú práve z nášho mesta.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Jar nášmu mestu pridala na kráse:10 fotiek zo Spišskej ako dôkaz
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM