Oliver Buza Futbal

Spišiaci menia hlavného trénera

Horúce novinky v týchto rozpálených dňoch prišli z kuchyne futbalového klubu FK Spišská Nová Ves. Po výbornej jari siahli bossovia miestneho FK k nečakanej zmene. Vladimíra Gombára na poste hlavného trénera strieda Miroslav Dunčko

[color=#cc0000] [size=14]Gombár odchádza v dobrom[/size][/co­lor] Spišiaci odohrali jar ako z partesu a úspešne sa vyhli záchranárskym prácam. Najmä na súperových ihriskách naháňali strach a preto je odvolanie V.Gombára prekvapením.„Môžem potvrdiť túto informáciu. Tréner Gombár po úspešnej jarnej časti ukončil svoje účinkovanie pri mužstve z osobných a pracovných dôvodov,“ uviedol manažér FK Patrik Brezovaj. Samozrejme zisťovali sme podrobnejšie príčiny takéhoto rozhodnutia. „**Veľmi skoro dokázal mužstvo vytiahnuť zo spodných priečok tabuľky do pokojných treťoligových vôd a zapracovať doň mladých perspektívnych hráčov. V jeho rozhodovaní zavážilo aj to, že momentálne vzhľadom k celkovej ekonomickej situácii nemáme v klube s mužstvom dospelých priamo postupové ambície, skôr chceme mužstvo tak, ako to nové vedenie deklarovalo, postupne ešte viac doplniť o našich kvalitných odchovancov. S trénerom sme sa rozišli v dobrom a za jeho prácu mu musím na tomto mieste vysloviť poďakovanie,“ **objasnil Brezovaj.

[color=#cc0000]­[size=14]Žezlo preberá Miroslav Dunčko[/size][/co­lor] Spišiaci však bez šéfa lavičky neostali.„// Na kapitánsky mostík sa postavil Miroslav Dunčko, bývalý hráč Sp.NovejVsi, Košíc, či Vítkovíc. Asistentom zostáva Rudolf Pavlík. Letnú zaberačku začíname 25.júna a chceme sa dobre pripraviť na novú sezónu“// ukončil Patrik Brezovaj.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM