Krimi

Špeciálna akcia sa zameria na vodičov: Kde presne sa v Spišskej zrealizuje!

S týmto treba počítať. Polícia pripravila špeciálnu akciu, ktorá neobíde ani okres Spišská Nová Ves. Pozrite, kde presne a v akom čase tu bude prebiehať.

Ilustračný obrázok k článku Špeciálna akcia sa zameria na vodičov: Kde presne sa v Spišskej zrealizuje!
Zdroj: TASR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová, v prázdninovom týždni od 8. do 12. augusta 2016 prebieha na cestách Košického kraja dopravno-preventívna akcia za účasti Policajného zboru a zástupcov Slovenského Červeného kríža.

„Je zameraná na preverenie úrovne vedomostí vodičov z poskytovania prvej pomoci v súvislosti s cestnou premávkou, obsah a druhy lekárničiek pre cestnú dopravu,“ uviedla hovorkyňa.

Cieľom tejto aktivity je podľa Mésarovej slov predchádzať a eliminovať počet obetí v cestnej premávke. Ako ďalej uviedla, v Spišskej Novej Vsi bude akcia realizovaná v stredu 10.8. 2016 od 8.00 hod. do 10.00 hod. na dvoch stanovištiach – na križovatke ulíc Gorkého a Brezová a na ulici Duklianskej pri stanici technickej kontroly a v ten istý deň od 10.10 hod. do 12.00 hod. na Odorínskej ceste pri Embracu a tiež aj v obci Harichovce.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM