JAB Rôzne

Song, ktorý chytí za srdce: Dojímavé poďakovanie rodičom v podaní Sám Sebou

Kapela Sám Sebou vydala nový singel s názvom Vďaka vám. Pieseň chalani považujú za najemotívnejšiu a najosobnejšiu vo svojej hudobnej tvorbe.

Ilustračný obrázok k článku Song, ktorý chytí za srdce: Dojímavé poďakovanie rodičom v podaní Sám Sebou
Zdroj: Sám Sebou

Novinka plná spomienok a emócií. Kapela Sám Sebou pochádzajúca z Jamníka sa opäť má čím pochváliť. Tentokrát ide o emotívnu skladbu venovanú rodičom s príznačným názvom. Singel, ktorý pomenovali „Vďaka vám“ sa nachádza na novom albume LOVE, ktorý vyšiel v júli 2017 a na svete je už k nemu aj videoklip.

„Už dlhšie som mal v hlave myšlienku urobiť pieseň, ktorú by som venoval svojim rodičom. Bez nich by sme neboli tam, kde sme a preto som sa im chcel takouto formou poďakovať. Na druhej strane je to aj akési vyjadrenie, aby si deti vážili svojich rodičov a aby im boli vďační za všetko, čo pre nich robia," prezradil spevák skupiny Matúš Fifik.

Sám Sebou majú novinku: Najemotívnejšia vec akú kedy kapela urobila! VIDEO
1
Galéria

Ako doplnil, o textovú zložku k piesni sa postaral on sám spolu s textárom kapely Františkom Pavolom. „ Najprv som napísal refrén. Chcel som vyjadriť iba to čo cítim, takže to šlo veľmi rýchlo a neskôr sme spolu s Ferim dopísali zvyšok textu," povedal s tým, že singel dopĺňa zároveň emotívny videoklip, v ktorom sú fotografie a videá členov kapely z detstva prepojené so zábermi z koncertu.

„Priznám sa, keď som videl videoklip, mal som po celom tele zimomriavky. Ide z neho pre mňa veľká sila a emócia," dodal spevák. Kapela Sám Sebou vyráža v mesiacoch október/november na LOVE tour 2017. Fanúšikovia zo Spišskej Novej Vsi a okolia sa dočkajú koncertu 18.novembra v Smižanoch v kultúrnom dome. Vstupné na koncert bude dobrovoľné.

Nový videoklip kapely si môžete pozrieť aj v našej galérií.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM