Marcel Mojžiš Krimi

Šokujúci incident v bare: Mladík k čelu Rómky priložil plynovú pištoľ, došlo aj na streľbu!

Mladík (34) podľa polície začal strieľať z plynovej pištole! Muža policajti zadržali a po vznesení obvinenia bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ zároveň na neho spracoval podnet na vzatie do väzby.

Ilustračný obrázok k článku Šokujúci incident v bare: Mladík k čelu Rómky priložil plynovú pištoľ, došlo aj na streľbu!
Zdroj: Dnes24.sk

Policajný vyšetrovateľ vzniesol vo štvrtok obvinenie 34-ročnému mužovi pre prečin nebezpečného vyhrážania a prečin výtržníctva.

„Obvinený muž v stredu popoludní po predchádzajúcom požití alkoholických nápojov prišiel do jedného z levočských pohostinstiev. V tom čase sa tu nachádzal väčší počet zákazníkov, pričom obvinený pristúpil k tam sediacej 75-ročnej žene, príslušníčke rómskeho etnika. K čelu jej priložil plynovú pištoľ a opýtal sa jej "kde sú cigáni?“. Poškodená mu odpovedala, že ona nie je mladá a prečo sa jej vyhráža. Opätovne sa jej opýtal či „bývajú hore cigáni?“, pričom odtiahol zbraň od jej čela a namieril ňou k stropu a jedenkrát vystrelil," uviedol policajný hovorca Daniel Džobanik.

Džobanik ďalej dodal, že muž následne vyšiel von z baru a opätovne dvakrát vystrelil. „K zraneniu poškodenej a ani ku škode na majetku nedošlo,“ povedal hovorca polície. Polícia muža zadržala a po vznesení obvinenia bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ zároveň na neho spracoval podnet na vzatie do väzby.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM