Miroslav Pomajdík Krimi

Šokujúce chvíle na futbalovom zápase v Richnave: Fanúšikovia zbili rozhodcu!

Víkendový zápas starších žiakov v Richnave mal pre jedného z rozhodcov trpkú príchuť. Po skončení zápasu sa podľa polície odohral incident medzi divákmi a rozhodcom.

Ilustračný obrázok k článku Šokujúce chvíle na futbalovom zápase v Richnave: Fanúšikovia zbili rozhodcu!
Zdroj: Webnoviny.sk

Potýčka sa stala na zápase starších žiakov medzi Richnavou a Nálepkovom. „Rozhodca zápasu (28) po udelení červenej karty ktorému mal predchádzať úder lakťom zo strany hráča Richnavy do brucha hráča Nálepkova pri podávaní rúk medzi oboma mužstvami, bol fyzicky napadnutý divákmi, ktorým sa jeho rozhodnutie nepáčilo. Z tribúny vybehli osoby, ktoré pribehli na futbalové ihrisko a začali do rozhodcu kopať. Napadnutý rozhodca sa pred nimi snažil ujsť k šatniam, čo sa mu spočiatku nedarilo, až po chvíli pred týmto davom ušiel, kde sa ukryl v šatni,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru Alexander Szabó a doplnil, že v ďalšom útoku na neho už zabránili usporiadatelia.

Na miesto bola privolaná polícia, avšak ešte pred jej príchodom sa údajní útočníci rozutekali. Ako informovala ďalej polícia, rozhodca utrpel zranenia podľa predbežnej lekárskej správy s dobou práceneschopnosti najmenej desať dní.

Okolnosti tohto prípadu už prešetruje polícia, ktorá začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví a výtržníctva. Páchateľom za tento skutok hrozí až trojročné väzenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM