Peter Handzuš Tlačové správy

Sobota bude v Tatry shopping centre patriť zábave

K prázdninám a navyše aj k víkendu patrí oddych a zábava. V takomto duchu sa ponesie aj najbližšia sobota 19. júla v Tatry shopping centre v Poprade.

Ilustračný obrázok k článku Sobota bude v Tatry shopping centre patriť zábave
Zdroj: TASR

Od deviatej rána do siedmej večer tu v rámci Dňa zábavy bude pripravený bohatý program. Tých najmladších isto pobaví šašo a choduliari a ich krátke divadelné scénky. Od tretej do piatej sa deti budú môcť zapojiť do zábavných chemických pokusov, ktoré má pre nich pripravené Majster N a čarodejník.

Počas celého dňa budú v spolupráci s materským centrom Bambino otvorené tvorivé dielne a vyskúšať môžete aj maľovanie na tvár. Vďaka spoločnosti Lunys budete môcť ochutnať rôzne exotické ovocie a s jazykovou školou Vista zasa nazrieť do tajov angličtiny.

Aké sú základné pravidlá cestnej premávky, to sa deti s pomocou inštruktora náučno-zábavnou formou dozvedia na dopravnom ihrisku, ktoré tu bude fungovať nielen v sobotu 19. júla, ale aj celý nasledujúci týždeň až do 26. júla. Vyskúšať si budú môcť aj jazdu zručnosti, bicykel, kolobežku, prilbu a vestu dostanú priamo na mieste.

Okrem rôznych iných súťaží, tie deti, ktoré sa zapoja do jazdy zručnosti budú súťažiť o APPLE IPAD. Stačí, ak po absolvovaní jazdy vypíšu lístok so svojimi údajmi a hodia ho do zlosovania. Jeden z nich sa potom v sobotu 26. júla stane majiteľom nového APPLE IPADu.

Tak nezabudnite – sobota 19. júla bude v Tatry shopping centre patriť zábave.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM