JAB Kultúra

Sobota a nedeľa v Spišskej a okolí? PREHĽAD zaujímavých podujatí

Ani sme sa nenazdali a je tu opäť víkend. Čo zaujímavé sa bude počas neho v Spišskej a okolí diať? Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Sobota a nedeľa v Spišskej a okolí? PREHĽAD zaujímavých podujatí
Zdroj: Dnes24.sk

VIANOČNÝ TRH

10. – 11. decembra 2016, Radničné námestie

Počas víkendu si môžu obyvatelia Spišskej a jej návštevníci užiť vianočnú atmosféru na 26. ročníku Vianočného trhu. Okrem stánkov s rôznym tovarom sa môžete tešiť aj na vianočné lakocinky či koledníkov, ktorí spestria celkovú atmosféru.

VIANOČNÝ KONCERT

10. decembra. 2016 o 19:00, Kongresová sála Hotela Metropol

Sobotný podvečer si môžete spríjemniť aj vianočným koncertom v hoteli Metropol v podaní Mariana Čekovského. Ako hosť večera vystúpi Lukáš Adamec.

KAMENE VO VRECKÁCH

10. december. 2016 o 19.00, divadlo Kontra

V sobotu podvečer si pripravili herci divadla Kontra jednu z najlepších svetových komédií. Hra a názvom Kamene vo vreckách je hit z Broadway a West Endu. Tešiť sa môžete na dvoch hercov, ktorí odohrajú 13 postáv.

O KATARÍNKE

11. decembra. 2016 o 16.00, v podkroví domu Matice Slovenskej

Bábkové divadlo spod Spišského hradu pripravilo na nedeľné popoludnie pre najmenších Novovešťanov stredoveké marionetové divadlo, aké sa hrávalo kedysi. Po predstavení bude pre deti pripravený animačný program.

ČAROVNÝ ADVENT

11. decembra. 2016 o 16:00, Hotel Metropol

V tretiu adventnú nedeľu si môžete spestriť aj vďaka vianočnému programu s ponukou degustácie domácich tradičných vianočných špecialít z regiónu Spiš v hoteli Metropol. Vianočné koledy a melódie v podaní učiteľov Základnej umeleckej školy v Spišskej Novej Vsi zaznejú v nedeľu popoludní.

SNEHULIENKA A SEDEM TRPASLÍKOV

11. decembra.2016 o 16­.00, Spišské divadlo

Kto by nepoznal rozprávku o krásnej snehulienke, zlej kráľovnej a siedmich trpaslíkoch. Túto klasickú rozprávku vám zahrajú herci Spišského divadla v tretiu adventnú nedeľu, popoludní.

HK SNV – HC TOPOĽČANY

11. decembra. 2016 o 17:00, Zimný štadión

V nedeľu podvečer si prídu na svoje všetci fanúšikovia hokeja. Spišiaci si v ďalšom kole 1.hokejovej ligy zmerajú sily na domácej pôde proti Topoľčanom.

VIANOČNÝ KONCERT

11. decembra. 2016 o 18:00, Letohrádok Dardanely

Vianočný koncert v letohrádku Dardanely v Markušovciach pripravilo na nedeľný podvečer Múzeum Spiša. V nádhernej koncertnej sále sa predstaví komorný spevácky zbor Chorus Via Musica s dirigentkou Erikou Haas. Na organe a na klavíri zahrá Tomáš Mihalik. Večer doplní sprievodným slovom a vianočnými zamysleniami Mária Frimerová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM