Krimi

Snúbenec - vrah je už vo väzbe. Aké mala polícia obavy?

Okresný súd Košice I rozhodol o vzatí 27-ročného policajta zo Spišskej Novej Vsi, ktorý je obvinený z vraždy svojej snúbenice, do väzby.

„Sudca pre prípravné konanie vzal obvineného Mareka B. do väzby kvôli dôvodnej obave, že ujde alebo sa bude skrývať, aby sa tak vyhol trestnému stíhaniu, a tiež kvôli hrozbe vysokého trestu," informovala TASR hovorkyňa Krajského súdu Košice Marcela Gálová.

Proti rozhodnutiu o vzatí do väzby podal obvinený sťažnosť, po predložení spisu o nej bude rozhodovať košický krajský súd.

PREČÍTAJTE SI: Ohavný čin! Slovenský policajt je podozrivý, že dobodal a zapálil vlastnú partnerku

Polícia
4
Galéria
Zdroj: TASR

Ohavný čin

Policajt zaradený v pohotovostnej motorizovanej jednotke v Spišskej Novej Vsi mal v piatok (30.9.) dobodať svoju snúbenicu a následne zapáliť a zakopať jej telo, pričom sa tak stalo len deň pred svadbou. Polícia vykopala telo ženy v Levočských vrchoch.

Podľa medializovaných informácií sa snúbenci v piatok pohádali, pričom hádka vyvrcholila vraždou. Po čine mal páchateľ na polícii oznámiť, že jeho snúbenica je nezvestná. Na policajnej stanici však kríval, čo bolo policajtom podozrivé.

V byte, kde mali po svadbe bývať, našli špecialisti krvné stopy a pri neďalekej rieke nôž a zakrvavené veci. Dôležitým dôkazom má byť záznam z kamery vo vchode domu, ktorá zachytáva muža, ktorý nesie v plachte zabalené telo.

PREČÍTAJTE SI: Z krásnej predstavy nočná mora. Na konci veľkej lásky je hádka a rany nožom

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM