Miroslav Pomajdík Kultúra

Smola a Hrušky má nový singel: V songu Televízne noviny sa predstaví aj raper Zverina

Zo vzájomnej spolupráce známej spišskonovoveskej kapely Smola a Hrušky a rapera Zverinu vzišiel nový singel, ktorý nesie názov Televízne noviny. Kapela je momentálne na svojom turné, no chalani popritom stíhajú tvoriť aj nové skladby, čoho dôkazom je aj táto nová vypaľovačka.

Ilustračný obrázok k článku Smola a Hrušky má nový singel: V songu Televízne noviny sa predstaví aj raper Zverina
Zdroj: Dnes24.sk

Spájanie štýlov nie je pre kapelu ničím cudzím a po skladbách Fajčiť treba, Honey Honey, Vylížem či Pod kontrolou prichádzajú Televízne noviny.

Tatranský raper Zverina, ktorému vychádza 5.novembra nový album Umelecké delo si spoluprácu pochvaľuje: „Bola to pre mňa veľká výzva a sám som prekvapený ako to dopadlo. V tejto polohe sa cítim veľmi dobre a cením tento song, ktorý právom patrí na môj nový album. Mám tam hostí, ktorí sú top a bude to riadne delo!“

Frontman kapely Smola a Hrušky to vidí podobne: „Na to ako krátko sme sa s touto skladbou hrali je výsledok nad očakávania. Čas nám vytvoril ten správny tlak, cítil som sa naozaj ako pred priamym prenosom televíznych novín a sledoval sekundovú ručičku, ktorá odbíja poslednú. Všetkým odkazujem aby pozorne počúvali a hlavne aby „neriesili picoviny“!“

Televízne noviny sa dočkali už aj svojej klipovej premiéry. Autorom je talentovaný umelec Enrik Bistika z Mystika Produkt. „Jeho prácu môžu sledovať fanúšikovia aj na spomínanom Unplugged & Document tour, kde odkryl viac z pozadia fungovania kapely Smola a Hrušky. Dokument je súčasťou programu každého koncertu, kde kapela vystupuje v netradičnej avšak o to zaujímavejšej akustickej polohe,” doplnil manažér Smola a Hrušky Martin Hlavatý.

Turné kapely Smola a Hrušky vyvrcholí 14. decembra 2013 v Spišskom divadle v Spišskej Novej Vsi.

Smola a Hrušky
3
Galéria
Zverina feat. Smola a Hrušky - Televizne Noviny /Official Video/
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM