Aktualizované Tlačové správy

SLEDUJEME ONLINE: Na Slovensko prichádza nový mobilný operátor 4ka! Zabojovať chce nízkymi cenami

Od pondelka 5. 10. 2015 si budú môcť zákazníci na pobočkách Slovenskej pošty kúpiť aj mobilný telefón a hlasové či dátové služby. Štart štvrtého mobilného operátora sledujeme naživo a prinášame vám tie najaktuálnejšie informácie.

Ilustračný obrázok k článku SLEDUJEME ONLINE: Na Slovensko prichádza nový mobilný operátor 4ka! Zabojovať chce nízkymi cenami
Zdroj: Dnes24.sk

Od pondelka 5.10. 2015 začne u nás oficiálne fungovať nový mobilný operátor. Ako sa k nemu môžete dostať? 4ka alebo „štvorka“ bude prostredníctvom viac ako 1500 pobočiek Slovenskej pošty (SP) ponúkať predplatené mobilné telekomunikačné služby a pozor bez akejkoľvek viazanosti!

Zákazníci si môžu za 4 eurá zakúpiť SIM kartu s názvom „Moja 4ka“, ktorá disponuje štartovacím kreditom vo výške 4 eurá. Štvrtý operátor prichádza na trh s niekoľkými zaujímavými novinkami:

  • Zákazníci môžu volať do všetkých sietí na Slovensku a v rámci Európskej únie za jednotnú cenu 4 centy za minútu, a to so sekundovou tarifikáciou od prvej sekundy.
  • Rovnakú sumu zaplatíte aj za odosielanie SMS správ
  • 1 MB dát pre internet v mobile v rámci Slovenskej republiky aj v celej Európskej únii bude stáť takisto iba 4centy.

Ak sa chcete dozvedieť s čím ide nový operátor do „boja", viac sa o tom dočítate tu: Na Slovensku začína štvrtý mobilný operátor. Vieme, aké novinky prichystal pre svojich zákazníkov

15:45. Tlačová konferencia bola ukončená.

15:36. Služby operátora 4ka budú poskytované vo všetkých prehriadkach na všetkých pobočkách Slovenskej pošty.

15:26. Peter Helexa predstavil niekoľko reklamných spotov, ktoré budete môcť už od zajtra zhliadnuť v televízii, internete, na bilbórdoch.

15:23. Nový mobilný operátor ponúka aj možnosť prenosu čísla od iných mobilných operátorov do 4ky úplne zadarmo. Navyše na stránke www.4ka.sk majú zákazníci možnosť rezervácie telefónneho čísla. Štvrtý operátor má pridelené čísla s predvoľbou 0950. Pomoc a podporu pre zákazníkov bude poskytovať na Zákazníckej linke 950.

15:22. Ďalšou novinkou je, že dobitý kredit vám nemôže prepadnúť. Navyše, kredit je možné bezplatne prenášať so službou Prenos kreditu na iné čísla v rámci siete 4ky, a to prostredníctvom SMS alebo zavolaním na krátky sieťový kód.

15:20. 4ka myslela aj na uspokojenie potrieb zákazníkov, ktorí intenzívnejšie využívajú internet. K dispozícii bude dátový balík 4 G GIGA, ktorý obsahuje 1 GB dát v sieti 4ky (4G a 2G) za cenu 1 euro priamo na každej pošte.

15:15. „Naše služby sú jednotné a pre všetkých. 4 centy zaplatíte za minútu, SMS aj megabit dát, či už na Slovensku, ale aj v rámci Európskej únie," prezradil Peter Helexa, riaditeľ divízie obchodu a marketingu mobilných služieb SWAN, a.s.

15.09. „Váš slovenský operátor“ oficiálny slogan nového operátora 4ka.

15.06. Od pondelka 5.10. 2015 začne u nás oficiálne fungovať nový mobilný operátor. 4ka alebo „štvorka“ bude prostredníctvom viac ako 1500 pobočiek Slovenskej pošty (SP) ponúkať predplatené mobilné telekomunikačné služby.

15:00. V auguste 2015 bola podpísaná rámcová zmluva o vzájomnej spolupráci medzi Slovenskou poštou a spoločnosťou SWAN.

14:58. „Január 2014 je pre nás veľkým milníkom, pretože sa nám podarilo získať prvú frekvenciu na poskytovanie mobilných služieb,“ povedal Miroslav Strečanský, generálny riaditeľ SWAN, a.s.

14:53. „S ponukou vzájomnej spolupráce sme oslovili všetkých operátorov a po následnom transparentnom výbere sme sa rozhodli pre spoločnosť SWAN,“ uviedol generálny riaditeľ Slovenskej pošty Tomáš Drucker.

14,44. Dnešná tlačová beseda 4ky sa nesie v znamení tejto číslice. Je 4. októbra, prezentácia začala o 14:44 na 4. poschodí Slovenskej pošty.

14:42. Tlačová konferencia Slovenskej pošty a telekomunikačnej spoločnosť SWAN sa práve začala. Na úvod mohli hostia zhliadnuť promo video, ktoré nieslo posolstvo zmeny komunikácie.

14:00. Zákazníci si môžu za 4 eurá zakúpiť SIM kartu s názvom „Moja 4ka“, ktorá disponuje štartovacím kreditom vo výške 4 eurá.

13,15: Podarilo sa nám zistiť, s akými telefónmi prichádza 4ka. Už od zajtra na vybraných poštách ponúkne: Samsung E1200, Huawei Y360, Lenovo 2010 a Huawei Y635. 4ka navyše ponúkne zdarma prenos čísla od existujúcich operátorov.

11,20: Nováčik na trhu prichádza s nízkymi cenami. Podľa neoficiálnych informácií bude stáť SIM karta so štartovacím kreditom 4 eurá rovnakú sumu. Minúta hovoru v SR aj v EÚ bude stáť len 4 centy, za rovnakú sumu pošlú zákazníci 4ky aj SMS a štyri centy bude stáť aj megabit dát.

10,05: Na budove Hlavnej pošty v Bratislave visia vlajky s nápisom „Spočítaj si dva a dva“. Je to jednoznačný odkaz na štart nového operátora, ktorý sa bude volať 4ka, teda „štvorka“. Práve v budove pošty dnes nový operátor na tlačovej besede oznámi svoj oficiálny štart. Doteraz poskytoval len dátové služby, od zajtra pribudnú aj hlasové a začne sa s predajom v pobočkách pošty.

9,30: Nový operátor už niekoľko týždňov avizuje svoj štart teasingovou kampaňou, v ktorej okrem iného hovorí, že „Byť štvorkárom sa oplatí“ alebo že „Kto šetrí ma za štyri“. V kampani operátor už prezradil farby novej značky. Podľa zatiaľ neoficiálnych informácií sa bude volať Štvorka alebo 4ka.

Prečítajte si tiež: ODHALENIE: Nový mobilný operátor chce byť lacnejší ako rožky. Začne sa cenová vojna?

Na Slovensko prichádza nový mobilná operátor - 4ka!
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM