Krimi

Šialená jazda takmer stála život dvoch mladíkov zo Spišskej: S autom vyleteli zo zákruty a skončili v rieke! FOTO z miesta

Dvaja mladíci zo Spišskej Novej Vsi vodič (22) a spolujazdec (17) skončili s autom v rieke. Podľa slov polície pravdepodobne neprispôsobili rýchlosť jazdy a prešli s vozidlom do protismeru. Obaja sa zranili ťažko.

Ilustračný obrázok k článku Šialená jazda takmer stála život dvoch mladíkov zo Spišskej: S autom vyleteli zo zákruty a skončili v rieke! FOTO z miesta
Zdroj: Dnes24.sk

Ako nás informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová vo štvrtok o 15.30 hod došlo v obci Markušovce k dopravnej nehode, pri ktorej sa vodič (22) i jeho spolujazdec (17), obaja zo Spišskej Novej Vsi ťažko zranili.

„Vodič viedol vozidlo značky Škoda Superb v smere od Spišskej do obce Rudňany, pričom pred pravotočivou zákrutou v blízkosti železničného podjazdu pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, v dôsledku čoho prešiel s vozidlom do protismeru. Potom vyšiel mimo cestu a tam s vozidlom spadol do rieky a prevrátil sa na strechu,“ ozrejmila Mésarová.

Podľa slov polície bol obom účastníkom nehody nariadený odber krvi na zistenie požitia alkoholických nápojov. V tejto súvislosti začal vyšetrovateľ policajného zboru trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. „Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania,“ doplnila hovorkyňa s tým, že na vozidle vznikla škoda 5 000 eur.

Čítajte tiež:

Foto: regionálny štáb TV JOJ

Rýchla jazda sa vymkla spod kontroly dvom mladíkom
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM