Krimi

Rušné ráno v okolí Spišskej: Kvôli nehodám zasahovali všetky záchranné zložky, FOTO

Rušné ráno kvôli nehodám v okolí Spišskej Novej Vsi. V akcii boli všetky záchranné zložky. Prinášame vám podrobnosti a aj zábery.

Ilustračný obrázok k článku Rušné ráno v okolí Spišskej: Kvôli nehodám zasahovali všetky záchranné zložky, FOTO
6
Galéria

Vo štvrtok ráno zasahovali v okolí Spišskej Novej Vsi všetky záchranné zložky a to hneď dvakrát.

Policajná hovorkyňa Jana Migaľová uviedla, že medzi obcami Smižany a Spišský Štvrtok o 07:35 hodine došlo k zrážke dvoch osobných vozidiel, tretie sa vzniknutej situácii snažilo vyhnúť, no aj vzhľadom na poveternostné podmienky sa to nepodarilo.

„Všetci traja vodiči boli podrobení dychovej skúške, ich výsledok bol negatívny. Pri nehode došlo k jednému ľahkému zraneniu. Škoda na zúčastnených vozidlách bola predbežne odhadnutá na 19 000 eur. Presná príčina tejto dopravnej nehody ako aj miera zavinenia jej účastníkov je predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodala Migaľová.

Záchranné zložky zasahovali v to ráno pri nehode však aj v Krompachoch. „K dopravnej nehode došlo tak, že vodič (36) viedol motorové vozidlo zn. Citroen Xsara Picasso smerom z Krompách na obec Richnava. Podľa doterajších zistení na rovnom úseku cesty dostal vodič za volantom počas vedenia vozidla mikrospánok, v dôsledku čoho prešiel s vozidlom do protismernej časti vozovky, kde narazil do oplotenia rodinného domu na ulici Rázusovej v Krompachoch. Následne zišiel s vozidlom dole svahom mimo cestu, kde sa s ním niekoľkokrát prevrátil cez strechu,“ povedal krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Szabó dodal, že vodič bol podrobený dychovej skúške na prítomnosť alkoholu v dychu s negatívnym výsledkom. Podľa polície pri dopravnej nehode došlo k ľahkým zraneniam vodiča a dvoch prepravovaných ľudí. „Bližšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom šetrenia. Celková škoda bola odhadnutá na 600 eur,“ uviedol krajský policajný hovorca.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

V OBRAZOCH: V okolí Spišskej došlo k nehodám, zasahovali všetky záchranné zložky
6
Galéria
Zdroj: KRPZ - Košice
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM