Krimi

Rušná noc na sídlisku Tarča: Horiace auto aj vykradnutý obchod!

Rušnú noc zažili muži zákona na sídlisku Tarča v Spišskej Novej Vsi. Zasahovať tam museli až dva razy.

Ilustračný obrázok k článku Rušná noc na sídlisku Tarča: Horiace auto aj vykradnutý obchod!
Zdroj: Dnes24.sk

Krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová uviedla, že doposiaľ neznámy páchateľ sa v noci z pondelka na utorok vlámal do motorového vozidla značky IVECO, ktoré bolo zaparkované na Brezovej ulici v Spišskej Novej Vsi.

„Z vozidla odcudzil autorádio v hodnote 30 eur. Potom poškodil vozidlo požiarom, ktorým majiteľovi spôsobil škodu na vozidle vo výške 8000 eur. Z vozidla páchateľ ukradol aj rôzne časti odevu a náradie,“ povedala policajná hovorkyňa s tým, že v tejto súvislosti poverený príslušník OO PZ SNV začal trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci v súbehu s prečinom krádeže.

Čítajte tiež: Dievča (15) zo Smižian môže hanba fackovať: Toto vyviedlo mladíkovi zo Spišskej!

O pár ulíc ďalej na tom istom sídlisku zasahovali muži zákona opäť. „Doposiaľ neznámy páchateľ sa v utorok nadránom vlámal do predajne na Topoľovej ulici odkiaľ ukradol liehoviny, sladkosti, cigarety, pracie prášky, teda rôzny tovar v hodnote 39 eur,“ povedala Mésarová.

Policajná hovorkyňa zároveň dodala, že poškodením zariadenia na predajni vznikla škoda 85 eur. „Teda celková škoda bola vyčíslená na viac ako 124 eur. Poverený príslušník OO PZ SNV v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin krádeže,“ informovala Mesárová. Tá ďalej uviedla, že na objasnení oboch prípadov polícia pracuje a po páchateľoch pátra.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM