JAB Kultúra

Rozprávka, komédia i thriller... Aj to môžete vidieť v Spišskej počas Vianoc

Počas vianočných sviatkov si prídu na svoje aj milovníci divadelného umenia. Pozrite sa, čo všetko pre vás pripravili divadelníci v Spišskej.

Ilustračný obrázok k článku Rozprávka, komédia i thriller... Aj to môžete vidieť v Spišskej počas Vianoc
Zdroj: TASR

K vianočným sviatkom neodmysliteľne patria aj koledy či rôzne vianočné predstavenia. Bohatý kultúrny program pre milovníkov divadla nebude chýbať ani v našom meste. Ponúkame vám prehľad predstavení, ktoré predvedú herci divadla Kontra, Spišského divadla či Divadla teatrálnej skratky. Stačí si už len vybrať kam skočíte.

Keď tá jasná hviezda

26.decembra o 15:00 a 16:00, priestor pred Radnicou

Druhý sviatok vianočný si môžete spríjemniť priamo v centre mesta. Herci z Divadla teatrálnej skratky v Spišskej Novej Vsi si už tradične pripravili pred Radnicou mesta betlehemské predstavenie.

Dlhý, široký a bystrozraký

26.decembra o 16:00, Spišské divadlo

Vo sviatočné popoludnie bude pre najmenších pripravená rozprávka v Spišskom divadle. Deti sa môžu tešiť na klasickú, ľudovú rozprávku trošku inak. Bude plná napätia, dobrodružstiev a pesničiek.

Žena v čiernom

26.decembra o 17:00 a 19:00, divadlo Kontra

V Divadle Kontra na vás čaká brilantný viktoriánsky thriller s vianočnou atmosférou. Tajomná a znepokojujúci dej vás priklincuje k sedadlám.

NENÁVIDÍM

27. decembra o 15:00, divadlo Kontra

Vynikajúca komédia, ktorá získala cenu „Objav roka” Kremnických Gagov, je pripravená na utorok poobede. Vychutnať si môžete one man show, pri ktorej budete plakať od smiechu.

ČÍNSKY MAHARADŽA

29. decembra o 17:00 a 19:00, divadlo Kontra

Pár dní pred koncom tohto roka herci z divadla Kontra pripravili aj nezvyčajný horolezecký thriller. Magický a filozofický príbeh o prekonaní samého seba si môžete pozrieť o 17:00 alebo o 19:00 hod.

RUM A VODKA

31. decembra o 17.00,divadlo Kontra

Silvester by mal byť deň plný smiech a zábavy. A tak v tento deň si môžete vychutnať skvelú komédiu, ktorá sa hrala už viac ako 300-krát.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM