JAB Rôzne

Rozhovor s úradujúcou Miss Spiša: Čo zmenilo víťazstvo v jej živote?

Takmer pred rokom zabodovala na súťaži krásy a stala sa najkrajšou Spišiačkou. Čo všetko jej súťaž dala a aký odkaz má pre nové finalistky, prezradila v rozhovore.

Ilustračný obrázok k článku Rozhovor s úradujúcou Miss Spiša: Čo zmenilo víťazstvo v jej živote?
7
Galéria
Zdroj: súkr. archív V. Dičáková

Veronika Dičáková je maturantka z neďalekých Hrabušíc a minulý rok sa stala v súťaži Miss Spiša najkrajšou Spišiačkou. Jej pomyselné kraľovanie sa však pomaly blíži ku koncu. 22. ročník súťaže krásy sa bude konať symbolicky 22. júna v Spišskom divadle, kde spomedzi deviatich finalistiek vyberú známi porotcovia novú miss nášho regiónu. Pred odovzdaním korunky ďalšej víťazke sme položili Veronike niekoľko otázok.

Takmer pred rokom ste sa stali najkrajšou ženou Spiša. Zmenilo to niečo vo vašom živote?

Pravdu povediac v mojom živote sa nič nezmenilo. Bola to úžasná skúsenosť do života, mám krásne spomienky a nové kamošky.

Čo všetko ste ako Miss Spiša absolvovala?

Nedávno som absolvovala fotenie na nový bilbord na Miss Spiša pre rok 2018. Bolo to super. Môžem povedať, že milujem, keď ma niekto nalíči, upraví mi vlasy a nakoniec vzniknú krásne fotky. Postupne cez rok som si užívala a vychutnávala výhry a prinieslo mi to veľa nových zážitkov. Dostala som sa na miesta, na ktoré by som sa inak možno ani nedostala – ako napríklad priamo do Miami v Spojených štátoch.

Aké boli reakcie vášho okolia po vašej výhre?

Reakcie môjho okolia boli dobré, ale v niektorých prípadoch aj nepríjemné. Rodina, kamaráti a moji najbližší reagovali úžasne, boli na mňa veľmi pyšní, z čoho sa teším. Tie nepríjemné som hodila za hlavu a len sa nad nimi pousmiala.

Po skúsenostiach a po výhre vás nezlákal modeling, alebo iná súťaž krásy?

Nie, nezlákalo ma to. Momentálne sa sústredím na maturitu a na rodinu.

Čo patrí teda medzi vaše priority, resp. o čom sníva ešte stále úradujúca Miss Spiša?

Neuvažujem ako Miss Spiša. Nijako to moje priority ani rozhodnutia neovplyvňuje. Priority a sny mi ostali rovnaké ako pred súťažou. Snažím sa splniť si sen, aby ma prijali na vysokú školu. To je momentálne moja najväčšia a najťažšia méta, ktorú hádam zvládnem .

Počas prípravy na súťaž a počas nej ste sa s kamarátili aj s inými finalistkami. Ste stále v kontakte?

Samozrejme, s niektorými babami sme v kontakte a stretávame sa aj po súťaži, no nie všetky.

Už onedlho spoznáme ďalšiu finálovú deviatku dievčat, ktoré budú bojovať o korunku. Čo by ste im odkázali?

Nech sú samé sebou a dajú zo seba to najlepšie, čo v nich je. Hlavne však nech si to celé užijú. Finálový večer je neuveriteľný zážitok. Stres treba hodiť za hlavu a stále sa usmievať. Úsmev na tvári je podľa mňa polovica úspechu.

Ako minuloročná víťazka prídete odovzdať vašu korunku novej miss. Nebude vám ľúto, že už nebudete úradujúca miss práve vy?

Určite mi to nebude ľúto, tým to predsa celé nekončí. Mám spomienky, ktoré mi navždy ostanú a ten super pocit, kedy ako víťazku vyhlásia práve vás úprimne doprajem ďalším kočkám.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Kraľovanie aktuálnej najkrajšej Spišiačky sa blíži ku koncu
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM