Rôzne

Romantický song a aj klip: Talentované sestry zo Spišskej predstavili debutový singel

Sú mladé, krásne a talentované. Novovešťanky Alžbeta (19) a Júlia (16) vydali svoj debutový singel. Skladbu napísal a produkoval známy spevák.

Ilustračný obrázok k článku Romantický song a aj klip: Talentované sestry zo Spišskej predstavili debutový singel
Zdroj: Martin Krestian

Talentované sestry Alžbeta (19) a Júlia 16) pochádzajú zo Spišskej Novej Vsi a po niekoľkých coververziách, ktoré ponúkli na svojom youtube kanáli, prinášajú ich debutový singel Zámky lásky a to aj s pôsobivým videoklipom.

Talentované sestry z nášho mesta Alžbeta a Júlia: Vypočujte si ich debut
1
Galéria

Natáčali aj v Slovenskom raji

Alžbeta a Júlia žijú aktuálne v Senci a v Prahe. Od detstva sa venujú spevu a hre na klavír i gitaru. Milujú pop, jazz a folk. Najväčšie vzory a motiváciou pre nich sú hviezdy ako Alicia Keys, Beyonce, Lorde, Ed Sheeran, Lara Fabian, Rihanna a Sia, či slovenské speváčky Jana Kirschner a Sima Martausová.

Ich debutová skladba je romantickým balzamom na dušu, ktorý poslucháča unesie do príbehu lásky, ktorý sa odohráva v rôznych podobách od počiatku sveta. Ich prvý videoklip natáčali na rôznych unikátnych miestach Slovenského raja a v Prahe na moste lásky.

Song z pera známeho speváka

Nálada songu korešponduje aj s blížiacim sa sviatkom zamilovaných. Za touto zasnenou skladbou by ste asi nečakali punkového romantika Jozefa Spoka Kramára zo skupiny Smola a Hrušky, ktorý skladbu napísal a produkoval.

„Rozhodol som sa toto talentované duo vydať a podporiť ich na svojom labely. Je známe, že sme skupina, ktorá dlhodobo rada spolupracuje s umelcami z rôznych žánrov a ja osobne sledujem mladé talenty a snažím sa im pomáhať. Často dostávam ponuky na spoluprácu, či už so Smola a Hrušky alebo na produkciu od mladých interprétov," povedal Spoko s tým, že dievčatá sú podľa neho výnimočne charizmatické a atraktívne, a majú veľkú perspektívu zaujať svojou čistotou a citlivým prejavom. „Dúfam, že showbiznis ich nezomelie, že im vydrží pokora a zápal pre hudbu,“ uzavrel spevák.

Debutový singel talentovaných sestier pochádzajúcich zo Spišskej Novej Vsi si môžete vypočuť v našej galérií.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM