Tlačové správy

Prvá stavebná sporiteľňa dáva deťom niečo EXTRA... Nielen počas Vianoc

Vianoce sú sviatkom solidarity, spolupatričnosti a rodinnej pohody. Strata člena rodiny býva zložitou skúškou pre každého, najmä pre deti. Prvá stavebná sporiteľňa osirelým deťom pomáha už od roku 1999. Súčasťou detského stavebného sporenia je extra istota.

Ilustračný obrázok k článku Prvá stavebná sporiteľňa dáva deťom niečo EXTRA... Nielen počas Vianoc
Zdroj: Dnes24.sk

Každému detskému klientovi, ktorý príde o rodiča či rodičov, dosporíme do polovice cieľovej sumy jeho zmluvy, maximálne do 10 tisíc eur.

Najvyšší objem takýchto mimoriadnych vkladov sme zrealizovali v roku 2009, išlo o sumu až 78 587 eur. Celkovo sme osirelým deťom do dnešného dňa na ich zmluvy v tarife JUNIOR EXTRA nasporili 725 230 eur.

Záver roka býva pre osirelé deti najťažší. V čase vianočnej atmosféry si najviac uvedomujú stratu rodičov. Uvedomujeme si, že peniazmi ju nenahradíme, predsa len máme záujem aspoň trochu zmierniť smútok. Prvá stavebná sporiteľňa preto vždy do konca decembra vyplatí v tom roku osirelým detským klientom vianočný príspevok. Je nám ľúto, že v roku 2014 osirelo až 12 našich detských klientov. Každému pošleme jednorazový vianočný príspevok 300 eur. Spolu im venujeme 3 600 eur. Za celé obdobie ich vyplácania sme osirelým deťom poskytli celkom vyše 70 tisíc eur.

Zmluva o detskom stavebnom sporení však môže byť aj vianočným darčekom. Rodičia svoje ratolesti dokážu aj prostredníctvom sporenia zabezpečiť do budúcnosti. Do dnešného dňa nasporili na zmluvy detí celkom 348,1 mil. eur. Najviac práve v tomto roku.

Zmluva bez poplatku
Zmluva o stavebnom sporení JUNIOR EXTRA uzatvorená do 3 mesiacov veku dieťaťa je úplne zadarmo. Rodičia neplatia žiadny poplatok za uzatvorenie a môžu využívať všetky výhody, ktoré detské stavebné sporenie poskytuje.

(PR) – Za obsah i fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM