JAB Rôzne

Prvá letná terasa v Spišskej už stojí: Vieme kedy pribudnú aj ďalšie

K teplému počasiu neodmysliteľne patria aj letné terasy. Posedenie na nich vyhľadáva väčšina obyvateľov či návštevníkov. Momentálne na Letnej ulici stojí iba jedna. Zisťovali sme kedy pribudnú aj ďalšie.

Ilustračný obrázok k článku Prvá letná terasa v Spišskej už stojí: Vieme kedy pribudnú aj ďalšie
Zdroj: Dnes24.sk

Nejeden obyvateľ nášho mesta si teplé dni a prichádzajúce leto automaticky spojí aj s chvíľami posedenia pod prístreškami letných terás podnikov. Momentálne však stojí na námestí v Spišskej iba jedna, zatiaľ v štádiu príprav. Zisťovali sme teda, kedy sa môžu Novovešťania na posedenie na čerstvom vzduchu tešiť.

Ako nám prezradili v jednej z reštaurácií letná terasa je plánová koncom apríla, alebo začiatkom mája. Aj pred ďalšou prevádzkou na námestí vyrastie letná terasa podľa slov hlavnej časníčky už čoskoro. „Od 1.mája už bude v plnej prevádzke,“ ubezpečila nás s tým, že letnú terasu stavajú už viac ako desať rokov a prevádzku v letnou období bez nej, si ani nevedia predstaviť, keďže viac ako 90 percent ich zákazníkov ju počas leta uprednostňuje.

Na letné terasy sa tešia aj obyvatelia Spišskej. „Osviežujúci nápoj, či ľahký obed v letnom období určite lepšie padne na čerstvom vzduchu ako vnútri. Už sa teším kedy ich postavia,“ povedal Marek.

Aj mamička Andrea uprednostňuje posedenie na letnej terase. „Vzhľadom na to, že mám dve malé deti lepšie mi padne keď sa občerstvíme počas horúcich dní na terase. Do podniku, ktorý letnú terasu nemá by som s deťmi pravdupovediac ani nešla,“ prezradila pre náš portál.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM