JAB Rôzne

Prípravy na trhy sú v plnom prúde: Takto sa zmenilo námestie, prvé FOTO z miesta!

Už od stredy sa mesto finálne pripravuje na 59. ročník Spišských trhov. Námestie sa pomaly mení na trhovisko plné stánkov a kolotočov. Čaká nás viac ako 400 stánkov a skoro 50 rôznych kolotočov.

Ilustračný obrázok k článku Prípravy na trhy sú v plnom prúde: Takto sa zmenilo námestie, prvé FOTO z miesta!
Foto: Jana Buvalová / Zdroj: Dnes24.sk

Spišské trhy oficiálne začnú až v piatok, kedy ich Slávnostne otvorí primátor Ján Volný, no prípravy sú už v plnom prúde.

Ako nás informovala hovorkyňa mesta Edita Sýkorová aj tento rok v rámci trhov do Spišskej Novej Vsi zavítajú delegácie z partnerských miest. Pozvanie mesta prijali hostia z Nitry (Slovensko), Havlíčkovho Brodu (Česko), Clausthal-Zellerfeldu (Nemecko), L’Aiglu (Francúzsko), Grójca (Poľsko) a Kisújszállászu (Maďarsko). Okrem nich začiatkom týždňa navštívila naše mesto tiež delegácia z partnerského mesta Youngstown (USA) a začiatkom budúceho týždňa k nám zavítajú hostia zo Šanghaja (Čína).

Námestie zaplnili robotníci, ktorí od rána stavajú stánky, montujú rôzne konštrukcie. Na námestí budú mať svoje miesta aj kolotoče. Kolotočiari sú z rôznych kútov Slovenka, ale aj susednej Českej republiky. Počas najbližších troch dní nás čaká aj bohatý kultúrny program.

Pozrite si aktuálne fotky priamo z prípravy trhov na námestí.

Spišská sa už pripravuje na trhy.
9
Galéria
Foto: Jana Buvalová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM