Kultúra

Príchod Stevena Seagala k východniarom: Aha, čo sa píše na Facebooku hviezdneho herca!

Príchod akčného hrdinu Stevena Seagala na východ Slovenska je potvrdený aj na jeho facebookovom profile. Predstaví sa so svojím Blues Bandom a povedie aj workshop Aikido.

Ilustračný obrázok k článku Príchod Stevena Seagala k východniarom: Aha, čo sa píše na Facebooku hviezdneho herca!
Zdroj: Dnes24.sk

Informuje o tom dokonca aj jeho tím na hercovom facebookovom profile, kde sa píše, že Steven Seagal bude naživo hrať so svojim Blues Bandom po celej Európe v júni a júli 2014. O podrob­nostiach budú informovať na hercovej webovej stránke počas nasledujúcich týždňov.

„Na začiatok je tu oficiálny plagát vystúpenia, ktoré sa uskutoční 21. júna na Dobrom festivale na Slovensku,“ píše sa ďalej a pod komentárom už môžeme vidieť plagát (pozrite fotogalériu).

Okrem Prešova aj v Strážskom

Steven Seagal na druhý deň, 22.6., povedie workshop Aikido so svojím žiakom, držiteľom 5. danu v Aikido Petrom Tomkom v dojo Red Dragon v športovej hale v Strážskom.

Na tréningu sa zúčastnia členovia Red Dragon a členovia iných združení Aikida zo Slovenska i zahraničia, teda ľudia, ktorí cvičia bojové umenia, hlavne Aikido. Red Dragon – Aikido training center Slovakia do roku 2006 šírilo myšlienky línie Aikida Yoshinkan. Od roku 2007 je mentorom výučby Christian Tissier, držiteľ 7. danu Aikida Aikikai.

Segal
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM