JAB Krimi

Pri sídlisku Západ došlo k čelnej zrážke áut: Pri nešťastí sa ťažko zranilo len 3-ročné dievčatko!

Nepríjemný pohľad sa naskytol obyvateľom sídliska Západ. Neďaleko železničného priecestia sa čelne zrazili dve autá. V jednom z nich sedelo trojročné dievčatko. Pozrite si zábery z miesta nešťastia.

Ilustračný obrázok k článku Pri sídlisku Západ došlo k čelnej zrážke áut: Pri nešťastí sa ťažko zranilo len 3-ročné dievčatko!
Zdroj: Dnes24.sk

K nehode došlo vo štvrtok o 14.45 hodine. Podľa polície vodička (30) zo Spišskej Novej Vsi viedla vozidlo značky Peugeot po Duklianskej ulici v smere od obce Smižany na Radlinského ulicu, pričom nezvládla riadenie a s vozidlom prešla do protismeru, kde sa čelne zrazila s oproti idúcim vozidlom značky Citroen Jumper. Za jeho volantom sedel 28-ročný Spišskonovovešťan.

„Pri dopravnej nehode došlo k ťažkému zraneniu spolujazdca – 3-ročného dieťaťa – vo vozidle Peugeot. Vodič a jeho spolujazdec vo vozidle Citroen Jumper sa zranili ľahko,“ doplnila krajská hovorkyňa Jana Mésarová.

Podľa slov hovorcu spiškonovoveskej nemocnice Tomáša Kráľa, dieťatko bolo prevezené rýchlou záchrannou službou priamo do košickej nemocnice. ,,K jeho stavu sa nevieme momentálne vyjadriť. Bolo však údajne v bezvedomi," informoval Kráľ.

Ako doplnila policajná hovorkyňa J. Mésarová, požitie alkoholu u vodičov nebolo zistené. Poškodením vozidiel a nákladu vo vozidle Citroen Jumper vznikla škoda 10 500 eur.

Čelná zrážka dvoch áut v  Spišskej
7
Galéria
Foto: Jana Buvalová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM