JAB Rôzne

Prelet nad uplynulými dňami v Spišskej a okolí: 5 najčítanejších správ celého týždňa

Končí sa ďalší týždeň a ten priniesol v našom meste všakovaké témy. Novovešťania sa o dianie okolo seba zaujímajú, niečo ich zaujme viac a niečo menej. Zrekapitulujme si teraz najčítanejšie témy celého týždňa. Na čo sa v súvislosti so Spišskou a jej okolím klikalo najviac?

Ilustračný obrázok k článku Prelet nad uplynulými dňami v Spišskej a okolí: 5 najčítanejších správ celého týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Noví odborníci v novoveskej nemocnici

V nemocnici v Spišskej Novej Vsi pribudli dve nové oddelenia. Oddelenie urgentnej medicíny a intenzívnej starostlivosti majú na starosti aj štyria mimoriadne dôležití ľudia – dvaja primári a dve vedúce sestry. O koho konkrétne ide sa dočítate v článku.

Leto sa nezadržateľne blíži

Letná sezóna sa blíži a kúpaliská začínajú otvárať svoje brány. V letných horúčavách nie je nič lepšie ako stráviť deň pri vode. Aj v Spišskej Novej Vsi a okolí je niekoľko možností. Kde sa môžete počas horúcich letných dní schladiť a koľko vás to bude stáť?

Finalistka Miss Spiša otvorene

Už o pár dní sa dozvieme meno najkrajšej Spišiačky. Naše mesto má opäť vo finále tento rok dvojnásobné zastúpenie. Finalistka s číslom päť, Michaela Hrubiznová nám prezradila, kto ju do súťaže prihlásil aj z čoho má najväčšie obavy.

Zmrzlináreň v Spišskej zatvorili hygienici

Hygienici si posvietili na prevádzky predávajúce nebalenú zmrzlinu. Veľká kontrola neobišla ani naše mesto. V Spišskej dokonca pre závažné nedostatky dočasne zatvorili jednu prevádzku.

Američanka z Floridy aj o chlapcoch zo Spiša

Prišla na výmenný pobyt z Miami, naučiť sa jazyk a spoznať novú krajinu. Študentka Katrina strávila v našom meste a na Javorke takmer rok. Aké sú jej dojmy ,čo jej bude najviac chýbať a aký si podľa nej chlapci zo Spiša prezradila v rozhovore.

Dnes 24/tasr

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM