JAB Rôzne

Prekvapenie pre snúbencov: Primátor bude v sobotu oddávať v dobovom kostýme

Štyri svadby v jeden deň na troch rôznych miestach. Aj toto bude súčasťou sobotňajšieho popoludnia. Primátor Spišskej Novej Vsi prekoná svoje vlastné rekordy v počte rôznych miest sobášov za deň.

Ilustračný obrázok k článku Prekvapenie pre snúbencov: Primátor bude v sobotu oddávať v dobovom kostýme
Zdroj: TASR

Ako nás informovala Andrea Jančíková, vedúca kancelárie primátora v sobotu čaká primátora Jána Volného séria slávnostných udalostí. A nie len jeho. „Už o 13:30 máme prijatie našich jubilantov v obradnej sieni, potom oddávam v troch častiach mesta štyri páry. V Novoveskej Hute, na radnici, ale aj na Čingove pred bránami Slovenského raja. Celodenný maratón uzavrie dobový sprievod v historických kostýmoch na námestí Spišskej Novej Vsi,“ povedal Ján Volný.

Primátor si pripravil pre snúbencov aj svadobčanov prekvapenie. Keďže sa zúčastňuje dobového sprievodu po meste v dobovom kostýme, aj obrady na radnici dostanú historický nádych. Práve pre nedostatok času medzi sobášmi a sprievodom sa primátor rozhodol, že v tento deň bude oddávať v dobovom kostýme. „Bude to skutočne pestrý deň, medzi nastávajúcimi manželmi nechýba rómsky pár a občan inej krajiny. Chceme, aby Dni mesta boli veselé a zaujímavé aj týmto spôsobom. Jednoducho, príďte sa zosobášiť do mesta, ktoré je iba na krok od Raja!“ vyzýva s úsmevom primátor.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM