JAB Rôzne

Správy zo Spišskej a okolia, ktoré cez týždeň strhli najväčšiu pozornosť

Obzrieť sa za končiacim týždňom nezaškodí. Priniesli sme počas neho nemálo správ, vybrali sme však teraz pre vás tie, ktoré strhli najväčšiu pozornosť.

Ilustračný obrázok k článku Správy zo Spišskej  a okolia, ktoré cez týždeň strhli najväčšiu pozornosť
Zdroj: Dnes24.sk

Mikuláš v Hute

Mikuláš, ktorý potešil, ale zároveň aj pomáhal. Pekná akcia, kde sa spojilo niekoľko obyvateľov Novoveskej Huty a Spišskej Novej Vsi, aby pomohli dvom malým súrodencom. A prišla aj Máša a Medveď.

Sviatočný rekord

Spišská Nová Ves je držiteľom už niekoľkých slovenských rekordov. Začiatkom týždňa ustanovil ďalší rekord riaditeľ n. o. Domovina Hodkovce a bývalý dlhoročný poslanec spiškonovoveského mestského zastupiteľstva Juraj Beňa. Viac ako stovka svietiacich samorastov navodila aj vianočnú atmosféru.

Vianočná výzdoba

K vianočným sviatkom zaručene patrí aj výzdoba, ktorá spríjemní celú atmosféru. Naše mesto sa už tiež krásne rozsvietilo. Pozrite si, ako to vyzerá v centre Spišskej.

Zima v Slovenskom raji

Ľadolezenie, bežky, zjazdové lyžovanie či zimný prechod jedným z najdlhších a najznámejších kaňonov na Slovensku, prielomom Hornádu. Toto a ešte viac ponúka Slovenský raj svojim návštevníkom v zimnom období. Na svoje si po novom prídu aj milovníci nordic walkingu.

Exkluzívne spomienky babičiek

Predsviatočný čas je už tu. Pre náš portál pri tejto príležitosti exkluzívne prehovorili babičky Mária (85) a Emília (91) zo Spišskej Novej Vsi. Zaspomínali si na to, ako to kedysi u nich doma vyzeralo cez Štedrý deň.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM