JAB Kultúra

Predĺžený veľkonočný víkend v Spišskej? 8 tipov na akcie, kde sa nudiť iste nebudete

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Pri rozhodovaní, kam vyraziť počas Veľkej noci, vám môžu pomôcť tipy našej redakcie na zaujímavé podujatia, ktoré sa budú konať počas nastávajúceho predĺženého víkendu v Spišskej Novej Vsi.

Ilustračný obrázok k článku Predĺžený veľkonočný víkend v Spišskej? 8 tipov na akcie, kde sa nudiť iste nebudete
Zdroj: Dnes24.sk

BATMAN VS. SUPERMAN: ÚSVIT SPRAVODLIVOSTI

24. 27 – 28. marca 2016 o 17.00, kino Mier

Od režiséra Zacka Snydera (“Muž z ocele”) prichádza do kín “Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti”, s oskarovým Benom Affleckom (“Argo”) v úlohe Batmana / Brucea Wayna a Henrym Cavillom (“Muž z ocele”, “Krycie meno U.N.C.L.E.”) v úlohe Supermana / Clarka Kenta.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

24 – 28 . marec 2016 o 18.00, Zimný štadión

Využite voľné dni na aktívny oddych. Každý deň počas Veľkonočných sviatkov si môžete zakorčuľovať na zimnom štadióne . Priaznivci korčuľovania si prídu na svoje od šiestej do ôsmej hodiny večer.

PAŠIOVÝ EKUMENICKÝ SPRIEVOD MESTOM

25. marca. 2016 o 13.00, začiatok pred Evanjelickým kostolom

Už tradične na Veľký piatok sa uskutoční pre všetkých veriacich kresťanských cirkví pašiový ekumenický sprievod mestom.

SPIŠSKÁ VESELICA

26.marec.2016 o 21­.00,KTK club

Zabaviť sa môžete aj v sobotu v noci v spišskonovoveskom klube KTK .Tešiť sa môžete na prvú ozajstnú Spišskú veselicu. V ľudovom a modernom prevedení nám zahrá najznámejšia mladá skupina DIABELKOVCI.

NENÁVIDÍM

27.marec.2016 o 19­.00, divadlo Kontra

Vynikajúcu komédiu, ktorá získala na Kremnických Gagoch Cenu Stana Radiča „Objav roka“ uvedie vo veľkonočnú nedeľu divadlo Kontra. Uletená zábavná jazda o našej nie veľmi zábavnej každodennosti…

ACH TIE ROKY 90-TE

27.marec.2016 o 20­.00, hotel Metropol

Veľkonočná disko párty s hitmi deväťdesiatych rokov, na ktorej môžete oprášiť svoje obľúbené outfity z doby Depeche Mode, Sipley Red či Pet Shop Boys na vás čaká v hoteli Metropol na Veľkonočnú nedeľu.

VEĽKONOČNÁ PÁRTY

27. marca 2016 o 21.00, Number 1 club

V nedeľu čakajte v Spišskej Novej Vsi veľkú tanečnú žúrku. Na akcii Veľkonočná párty v novoveskom klube Number 1 club to rozbalí DJ Trixxi.

RUM A VODKA

28.marca 2016 o 19.00, divadlo Kontra

Hádka so šéfom. Pár pív. Hádka so ženou. Zase pár pív. Koniec? Nie! To je len začiatok šialeného víkendu, v ktorom sa môže prihodiť všetko… Iba pre milovníkov silných dojmov a silných drinkov! Najreprízovanejšiu komédiu divadla Kontra veľkonočný pondelok.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM