Kultúra

Pred Redutou sa môžeme tešiť na letné kino: 5 filmov, ktoré sa budú premietať pod holým nebom

S blížiacimi sa letnými prázdninami sa môžeme tešiť aj na letné kino. Počas večerov nás čaká niekoľko titulov priamo pod holým nebom. Na svoje si prídu milovníci rôznych žánrov.

Ilustračný obrázok k článku Pred Redutou sa môžeme tešiť na letné kino: 5 filmov, ktoré sa budú premietať pod holým nebom
Zdroj: TASR

Sadnúť si priamo na námestí a vychutnať si dobrý film pod holým nebom, to je čaro leta. Aj tento rok Mestské kultúrne centrum v Spišskej Novej Vsi pripravilo v rámci Letného kina niekoľko titulov. Filmy si môžete vychutnať zadarmo priamo pred Redutou so začiatkom o 21.15 hod.

2. júla – Večer s Chaplinom

Audiovizuálny projekt, v ktorom unikátne saxofónové kvarteto Saxophone Syncopators naživo doprevádza dva nemé filmy Charlieho Chaplina so špeciálne skomponovanou hudbou zloženou zo starých ragtimov.

9. júla – Čo sme komu urobili

Manželia Claude a Marie musia postupne stráviť tri svadby svojich dcér. Ich zaťovia určite nie sú podľa ich ideálnych predstáv… Komédia.

23. júla – Muzikál, aneb cesty ku šteští

Hudobný film s piesňami zo slávneho muzikálu Starci na chmelu. Muzikál, aneb cesty ke štěstí je o dnešných mladých ľuďoch a ich životoch – o túžbe po úspechu, priateľstve, rivalite, odvahe. A áno, aj o láske.

30. júla – Dajte mi pokoj!

Francúzska komédia. Michela Leprouxe, vášnivého milovníka hudby, stretlo nečakané šťastie. Na blšom trhu objavil vzácnu gramoplatňu. Od tejto chvíle túži Michel po jednom: v tichu a domácej pohode si vychutnať tento hudobný klenot. Ale, v tom okamihu…

20. augusta – Ray Charles

Pozoruhodný životopisný hraný film o jednom z najslávnejších amerických hudobníkov a spevákov.

Môže vás zaujímať:

Po úspešnej premiére opäť zažijeme Dni humoru: Do mesta zavítajú aj Ivan Mládek a Ander z Košíc

Čo ponúkne jún v Spišskej? 10 podujatí, ktoré by nemali ujsť vašej pozornosti

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM