Miroslav Pomajdík Správy

Prečítajte si to ako prví: Vieme, či sa bude Ján Volný opäť uchádzať o post primátora!

Tento rok je volebný. Po prezidentských nás v máji čakajú eurovoľby a v druhej polovici novembra si budeme voliť poslancov do mestského zastupiteľstva, starostov a primátorov. Bude sa opäť o svoju funkciu uchádzať Ján Volný?

Ilustračný obrázok k článku Prečítajte si to ako prví: Vieme, či sa bude Ján Volný opäť uchádzať o post primátora!
Zdroj: Dnes24.sk

Súčasná hlava Spišskej Novej Vsi prehovorila o blížiacich sa jesenných komunálnych voľbách. Už teraz je tak jasné, že Ján Volný sa bude o funkciu primátora Spišskej Novej Vsi opäť uchádzať aj tento rok. „Po dôkladnom zvážení som sa rozhodol opätovne kandidovať v jesenných komunálnych voľbách. Moje rozhodnutie bolo ovplyvnené podporou širokej verejnosti, väčšinového poslaneckého klubu a strany Smer – sociálna demokracia,” povedal Ján Volný pre portál Spišská 24.

Potešili ho názory občanov, ktorí podľa neho hodnotia posledné obdobie v meste ako najúspešnejšie. „Čo ma zvlášť teší, je pozitívne hodnotenie mladých ľudí, ktorí oceňujú, čo sa pre školstvo, mládež, šport a kultúru v meste urobilo. Väčšina Spišskonovovešťanov ma pri osobných stretnutiach ubezpečuje, že výsledky našej práce vnímajú kladne a chcú, aby sa v tomto trende pokračovalo,” uzavrel primátor.

Pripomeňme, že v posledných voľbách vyhral úradujúci primátor s veľkým náskokom, keď dostal od obyvateľov mesta 7 124 hlasov. Na druhom mieste sa vtedy umiestnil Ladislav Ruttkay s 3 574 hlasmi a tretia pozícia patrila Michalovi Komarovi s 1018 hlasmi.

Foto:ilustračné/ Edita Sýkorová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM