JAB Rôzne

Prečítajte si ich aj vy: Toto sú najklikanejšie články celého týždňa

Zaujali iných, môžu aj vás. Pozrite si najklikanejšie články nášho portálu z tohto týždňa. Prinášame vám ich v jednom balíku.

Ilustračný obrázok k článku Prečítajte si ich aj vy: Toto sú najklikanejšie články celého týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Pracovné miesta v našom meste

Uvažujete nad inou prácou, alebo nejakú hľadáte? Práve pre vás sme počas tohto týždňa priniesli prehľad voľných pracovných miest v Spišskej Novej Vsi. Preštudovať si ho môžete TU.

Noví sudcovia

Prezident SR Andrej Kiska dokopy vymenoval 40 nových sudcov bez časového obmedzenia, ktorí budú pôsobiť na okresných súdoch v rôznych kútoch Slovenska. Okresný súd v Spišskej Novej Vsi posilnia traja noví sudcovia.

Vzácna návšteva na sídlisku Západ

Pred centrom voľného času Adam v Spišskej Novej Vsi bolo poriadne veselo. Na sídlisko Západ totiž zavítala vzácna návšteva. Množstvo detí privítalo Mikuláša a jeho pomocníkov.

Nový poriadok je takmer hotový

Na záverečnej konferencii v Čingove vo štvrtok odprezentovali všetky námety týkajúce sa nového návštevného poriadku pre národný park (NP) Slovenský raj.

Čo sa s ním stalo?

Vianočná výzdoba už zdobí aj Spišskú Novú Ves a jej súčasťou bol i vianočný stromček, ktorý stál pri veľkej križovatke. Ten však tam už nie je. Zisťovali sme, čo sa s ním stalo.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM