JAB Rôzne

Pozrite si ich aj vy: Témy, ktoré počas týždňa bodovali najviac

Nestíhali ste sa venovať informáciám zo Spišskej a okolia? Prinášame vám pekne pokope témy, ktoré počas tohto týždňa na našom portáli bodovali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si ich aj vy: Témy, ktoré počas týždňa bodovali najviac
Zdroj: Dnes24.sk

Parádna rozlúčka predškolákov

Dojatie, slzy aj poriadna zábava. Predškoláci z materskej školy na sídlisku Západ to so svojimi kamarátmi a personálom škôlky poriadne roztočili. Takmer 160 detí sa zišlo v pondelkové dopoludnie, aby sa rozlúčili s tými, ktorí trávili v škôlke už svoje posledné dni.

Filmy pod holým nebom

Milovníci dobrých filmov si prídu aj toto leto v Spišskej Novej Vsi na svoje. Prvý augustový týždeň sa v našom meste opäť po roku zastaví pred budovou Reduty Bažant kinematograf a donesie zo sebou takéto filmové kúsky.

Tohtoročné ceny

V letných horúčavách to mnohých ťahá k vode. Keďže slnečných dní pribúda a začali letné prázdniny, zamerali sme sa i na ďalšie kúpaliská či aquaparky, ktoré sa nachádzajú v okolí Spišskej Novej Vsi. Takto to vyzerá s tohtoročnými cenami.

Nárečové slová zo Spiša

Nárečie je jedným z poznávacích znakov jednotlivých regiónov naprieč Slovenskom. A to naše ukrýva mnoho zaujímavých a krásnych výrazov. Počuť je ich však čoraz menej. Aj preto sme pre vás pripravili špeciálny kvíz, ktorým si otestujete svoje znalosti v tejto oblasti.

Nový letný hit

Hudobná skupina z Jamníka Sám Sebou prišla opäť s novinkou. A ku kapele sa tentokrát pridala známa speváčka Emily. Letná chytľavá pieseň s názvom Milovanie na pláži dostala aj zaujímavú vizualizáciu. Videoklip je plný zábavy, letnej pohody s originálnym retro nádychom.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM