Iné športy

Posledné tohtoročné zápasy našich volejbalistiek: Takto si poradili so súperkami

Spišskonovoveské juniorky si zmerali sily z Kežmarkom. Staršie žiačky sa postavili zase Prešovu. Ako dopadli ich posledné tohtoročné zápasy?

Ilustračný obrázok k článku Posledné tohtoročné zápasy našich volejbalistiek: Takto si poradili so súperkami
Zdroj: VK SNV

Staršie žiačky odohrali posledné zápasy v tomto roku na pôde ŠK Elba Prešov. V prvom stretnutí podľa slov trénerky Evy Fabiánovej dominovali dievčatá vo všetkých herných činnostiach a hlavne disciplínou a stálym tlakom súperkám nedovolili sa rozohrať.

„Prvý zápas zaslúžene vyhrali. Druhé stretnutie malo iný charakter, Prešovčanky sa rozohrali a aj keď tréner mal k dispozícii len šesť hráčok, tieto dokázali od prvej lopty bojovať o každú loptu,“ povedala trénerka. Bojovné nasadenie však Spišiačkam počas zápasu nechýbalo a nakoniec sa tešili z víťazstva.

ŠK Elba Preešov – VK SNV 0:3 (-15,–18,–23) a 2:3 (15,18,–22,–25,–11)

Zdroj: VK SNV

Aj juniorky si zahrali poslednýkrát v tomto roku a to s Kežmarkom. Nad súperkami mali podľa slov ich trénera navrch. „Jednoznačný výsledok po jednoznačnom priebehu v oboch zápasoch,“ skonštatoval tréner junioriek Zdenek Hauer.

Najbližšie zápasy čakajú naše volejbalistky až v novom roku. 14. januára budú hostiť staršie žiačky Poprad a 15. januára si kadetky zmerajú svoje sily s Prešovom.

KV MŠK Kežmarok – VK SNV 0:3 (-9,–15,–14) 0:3 (-13,–8,–12)

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM