Peter Handzuš Hokej

Popradčanky nezvládli domáci zápas. Spišiačky im oplatili októbrovú prehru

Na popradskom ľade sa v pondelok predstavili dva tímy z čela tabuľky ženskej hokejovej ligy. Vo sviatočnom derby privítali Popradčanky hráčky Spišskej Novej Vsi.

Ilustračný obrázok k článku Popradčanky nezvládli domáci zápas. Spišiačky im oplatili októbrovú prehru
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Domáce hokejistky nedostali gól dlhých 184 minút. Naposledy to bolo v zápase práve proti Spišiačkám na začiatku októbra. Popradčankám sa ale od začiatku nedarilo a hneď v druhej minúte Spišiačky skórovali a začali pracovať na tom, aby októbrovú prehu Popradčankám vrátili.

V zápase padlo 11 gólov, no nastrieľali ich len štyri hráčky. Popradská obrana neustrážila Lenku Srokovú (3 góly) a Petru Jurčovú (4 góly). Cez obranu Spišskej Novej Vsi sa prestrieľali dvojgólové Popradčanky Janka Čulíková a Anna Džurňáková.

Spišiačky hrali v Poprade efektívny hokej. Domáce hokejistky svoje súperky prestrieľali v pomere 40:25, no osy využili každú chybu domácich a zaslúžene vyrali. Počas zápasu sa zranila domáca Patrícia Gorecká, ktorá bude s narazeným ramenom tímu chýbať tri týždne.

Hodnotenie zápasu trénermi Pavlom Findurom, Milanom Skokanom a hokejistkami Martinou Staroňovou a Editou Rakovou nájdete vo videu.

ŽHK Poprad – HK Spišská Nová Ves 4:7 (1:3, 0:0, 3:4)
Góly: 8. 44. Čulíková, 58. 58. Džurňáková – 2. 16. 19. Sroková, 43. 52. 53. 58. Jurčová

ŽHK Poprad- HK Spišská Nová Ves 4:7
33
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
ŽHK Poprad- HK Spišská Nová Ves 4:7
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM