JAB Kultúra Kultúra

Pomôcka, ktorú ocení každý Novovešťan: To NAJ, čo sa bude diať počas víkendu v meste a jeho okolí

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže hneď niekoľko zaujímavých inšpirácii. Spišskonovovešťania a spol., toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Pomôcka, ktorú ocení každý Novovešťan: To NAJ, čo sa bude diať počas víkendu v meste a jeho okolí
Zdroj: Dnes24.sk

ROZUMNE O MIGRÁCII

5. februára 2016 o 17.00, čajovňa Alchýmka

Verejná diskusia na tému „Rozumne o migrácii“ pripravená Slovenskou debatnou asociáciou. Hlavný hosť Juraj Jankovič.

SPIŠSKÝ RIFĽOVÝ BÁL

5. februára 2016 o 18:00, hotel Čingov

Začiatok februára spestrí aj rifľový bál, ktorý sa bude konať v hoteli Čingov. Na plesajúcich čaká welcome drink, večera, káva, polnočná kapustnica, bohatá tombola a hosť večera Davide Mattioli. O zábavu sa postará aj hudobná skupina Montana Band z Bardejova.

HÁJNIKOVA ŽENA

5.februára 2016, 19.00, Spišské divadlo

Majstrovské dielo veľkého básnika v podaní hercov Spišského divadla si môžete vychutnať hneď na začiatok víkendu. V piatok podvečer bude javisko divadla plné emócií.

NENÁVIDÍM

5. februára o 19.00, divadlo Kontra

Vynikajúca komédia, ktorá získala na Kremnických Gagoch Cenu Stana Radiča „Objav roka.“ Uletená zábavná jazda o našej nie veľmi zábavnej každodennosti…

ONE EURO PARTY

5. februára 2016, o 20:00, KTK klub

Hľadáte vhodný spôsob, ako sa odreagujete po náročnom týždni v práci či škole? V spišskonovoveskom hudobno-tanečnom klube KTKsa o vašu zábavu postará DJ Spark.

PANKUŠKOVÉ FAŠIANGY

6. februára 2016 o 10.00, lyžiarske stredisko Plejsy

Milovníci zábavy, fašiangov a lyžovania si prídu na svoje počas dvoch dní v lyžiarskom stredisku Plejsy. Bohatý kultúrny program, sprievod v maskách na lyžiach, rôzne súťaže ako aj rôzne fašiangové maškrty sú zárukou skvelého víkendu.

FAŠENGI V LEVOČI

6.februára 2016, od 14.00, námestie Majstra Pavla

Pravú fašiangovú atmosféru v neďalekej Levoči navodí bohatý kultúrny program. Vystúpi hudobná skupina Ščamba či zabávač Ander z Košíc. Súťažiť sa bude aj o najlepšiu fašiangovú pankušku.

7.REPREZENTAČNÝ PLES

6.februára 2016, o 19.00, Kultúrny dom Smižany

Zaplesať si môžete cez víkend v susedných Smižanoch. Plesom vás bude sprevádzať moderátor Michal Hudák a program spestrí Duo Kamelie. Do tanca zahrá hudobná skupina TIP.

DLHÝ,ŠIROKÝ A BYSTROZRAKÝ

7.februára 2016, 16.00, Spišské divadlo

V nedeľu popoludní si prídu na svoje aj najmenší. V Spišskom divadle si môžu pozrieť klasickú ľudovú rozprávku trochu inak. Rozprávka je plná napätia, dobrodružstiev a pesničiek.

HK SNV – HC 46 Bardejov

7. februára 2016 o 18.00, zimný štadión

V nedeľu podvečer nastúpia naši hokejisti, aby si na domácom ľade posledný krát v tejto sezóne zmerali sily s Bardejovom. Zápas svojich obľúbencov si nenechá ujsť žiadny správny hokejových fanúšik.

Môže vás zaujímať:

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM