Zuzana Ročeňová Krimi

Polícia: Marek (38) v Spišskej zaútočil na vlastnú ženu (34), hrozil jej zabitím!

Marek (38) v jednom z bytov v Spišskej Novej Vsi podľa polície fyzicky napadol svoju vlastnú ženu (34), vulgárne jej nadával a dokonca sa jej vyhrážal, že ju zabije!

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Marek (38) v Spišskej zaútočil na vlastnú ženu (34), hrozil jej zabitím!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Spišskonovoveskí policajti z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinili Mareka (38) zo Spišskej Novej Vsi. Ako informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová, muž po viacerých predchádzajúcich dlhodobých a opakovaných hádkach v utorok okolo 18:00 hod. v jednom z bytov v Spišskej Novej Vsi, pristúpil ku svojej manželke (34), rukou ju chytil za sánku a začal ňou lomcovať.

„Potom ju chytil za ruky a opakovane ju udieral o kuchynskú linku. Počas celého incidentu žene silno zovieral ruky a vyhrážal sa jej, že ju zabije. Pritom jej vulgárne nadával,“ uviedla policajná hovorkyňa. Tá ďalej dodala, že podľa predbežnej lekárskej správy žene spôsobil zranenia s dobou liečenia do siedmich dní.

„U ženy jeho konanie vzbudilo dôvodnú obavu o život a zdravie. Obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia s návrhom na väzobné stíhanie. Za tento skutok mu hrozí až trojročné väzenie.,“ doplnila Mésarová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM