JAB Krimi

Policajtov v Spišskej čakal mrazivý výjav: Spozorovali mladíka plaziaceho sa s porezaným hrdlom!

Dnešným ránom sa pre policajtov zo Spišskej Novej Vsi šichta až tak úplne neskončila. Cestou zo služby totiž neplánovane zasahovali pri mladíkovi (16). Toho zočili, ako sa plazí po zemi s reznou ranou na krku!

Ilustračný obrázok k článku Policajtov v Spišskej čakal mrazivý výjav: Spozorovali mladíka plaziaceho sa s porezaným hrdlom!
Zdroj: TASR

Ako nás informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová ráno sa dvaja príslušníci Obvodného oddelenia policajného zboru v Spišskej Novej Vsi po ukončení služby vracali domov na civilnom aute. „Cestou sa zastavili na „benzínke“ a pokračovali po Kollárovej ulici v Spišskej Novej Vsi, kde na rohu cintorína pri ceste spozorovali osobu, ktorá sa plazila po zemi. V domienke, že ide o alkoholom „posilnenú“ osobu, pristavili sa pri nej. Spozorovali mladíka s reznou ranou na krku. Mladík bol pri vedomí, ale komunikovalo sa s ním ťažko,“ ozrejmila Mésarová s tým že policajti vyrozumeli len to, že si žiadal pomoc lekárov.

Podľa slov polície následne pri garážach neďaleko cintorína zazreli sanitku, policajtka nasadla do svojho auta a nasledovala odchádzajúcu sanitku, aby ju navigovala na miesto k zranenému mladíkovi. „Policajt zotrval na mieste, pričom sa snažil so zranenou osobou komunikovať a stabilizovať ju. Vtom zranenému mladíkovi zazvonil mobilný telefón, pričom hovor prijal policajt. V telefóne sa ozvala posádka RZP, ktorá žiadala o navigovanie k zranenému. Policajt im poskytol informácie o mieste i stave zranenej osoby,“ doplnila hovorkyňa.

Ako ďalej povedala Mésarová, zakrátko sa na miesto dostavili záchranári spolu s policajnou hliadkou i policajtkou. Pracovníci RZP zraneného mladíka na mieste ošetrili a previezli do nemocnice. „Podľa predbežnej lekárskej správy mladík utrpel zranenie, a to reznú ranu na krku, ktorá smerovala na životne dôležitý orgán (krčnú tepnu), s doposiaľ neustálenou dobou liečenia,“ dodala.

Polícia podľa hovorkyne miesto udalosti riadne obhliadla a zadokumentovala, zaistila nôž, ako aj ďalšie biologické stopy, ktoré budú podrobené expertíze. „V tejto súvislosti vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Spišskej Novej Vsi začal trestné stíhanie pre podozrenie z trestného činu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu,“ uzavrela Mésarová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM