JAB Krimi

Policajti na Spiši zažili až dvojité prekvapenie: Keď zastavovali Imricha, ešte netušili, čo ich čaká!

Muži zákona na Spiši mali robotu. Zastavili auto značky Peugeot 208 a dali sa na kontrolu. Onedlho však čelili až dvojitému nemilému prekvapeniu.

Ilustračný obrázok k článku Policajti na Spiši zažili až dvojité prekvapenie: Keď zastavovali Imricha, ešte netušili, čo ich čaká!
Zdroj: TASR

Spišskonovoveskí policajti z prečinov marenia výkonu úradného rozhodnutia a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinili 34-ročného Imricha z okresu Gelnica. Toho zastavili, keď šoféroval Peugeot 208 a to ešte muži zákona netušili, že ich čaká až dvojité nemilé prekvapenie. Podľa ich slov totiž Imrich viedol auto aj napriek zákazu a navyše nafúkal a to poriadne!

„Obvinený bol pred mesiacom vo večerných hodinách na Perlovej ulici v meste Gelnica, zastavený a kontrolovaný hliadkou polície. Pri kontrole bola u vodiča dychovou skúškou nameraná hodnota 1,62mg/l alkoholu v krvi, čo je 3,38 promile,“ ozrejmil košický policajný hovorca Alexander Szabó

Navyše, podľa slov polície vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Peugeot 208 aj napriek tomu, že mu bol rozhodnutím okresného súdu uložený trest zákaz činnosti viesť všetky druhy motorových vozidiel na dobu 70 mesiacov.

„Obvinený je stíhaný väzobne a v prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie,“ uzavrel Szabó.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM