JAB Rôzne

Pôjdete po ulici v Spišskej a zrazu sa vám to stane: V meste môžete zažiť veľmi milé prekvapenie!

Idete po ulici v meste a zrazu vás z bežnej rutiny vytrhne veľmi milý moment, ktorý vám dokáže spríjemniť deň. Presne to môžete zažiť v Spišskej Novej Vsi. Okoloidúcim sa vyčaruje úsmev na tvárach tým najjednoduchším spôsobom.

Ilustračný obrázok k článku Pôjdete po ulici v Spišskej a zrazu sa vám to stane: V meste môžete zažiť veľmi milé prekvapenie!
Zdroj: Dnes24.sk

Nebuďte prekvapení, keď sa vám niekto už onedlho v Spišskej vrhne do náručia. Už po tretíkrát sa budú totiž v našom meste rozdávať úsmev a objatia. Čaká nás totiž Hug Day, ktorý sa stáva pomaly tradíciou aj v Spišskej Novej Vsi.

Tak ako vlani, rovnako aj tento rok vyrazia počas dňa objatí dobrovoľníci do ulíc nášho mesta a spríjemnia deň i vyčarujú úsmev na tvárach mnohým Novovešťanom tým najjednoduchším spôsobom – objatím.

Tretí ročník Hug Day vypukne 27. júna na námestí. Podľa slov Matúša Sedláka, koordinátora akcie pre Spišskú, okrem dobre naladených dobrovoľníkov bude pripravený aj sprievodný kultúrny program, ktorý však ešte prezradiť nechcel.

Pripomeňme si, že minulý rok vyrazilo do ulíc viac než 40 dobrovoľníkov a rozdali 11 723 objatí. Okrem objímania a rozdávania radosti vytvorilo viac než 350 študentov slovenský unikát. Presne na poludnie zmrzlo v Spišskej Novej Vsi presne na päť minút celé námestie. Ako to bude tento rok a koľko objatí rozdajú dobrovoľníci v uliciach Spišskej Novej Vsi sa dozvieme už o pár dní.

Môže vás zaujímať:

Mariánska púť sa už blíži: Zo Spišskej Novej Vsi vypravia mimoriadne vlaky

Dobrovoľníci v Spišskej sa pustili do skrášľovania mesta: Stihli toho viac ako dosť, FOTO

foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM