JAB Rôzne

Podujatie, aké v našom meste ešte nebolo: Námestie v Spišskej obsadia tanečníci

Spišská Nová Ves už onedlho ožije tancom a hudbou. Pozrite si, čo sa už o pár dní chystá priamo v parku na námestí.

Ilustračný obrázok k článku Podujatie, aké v našom meste ešte nebolo: Námestie v Spišskej obsadia tanečníci
Zdroj: Matej Farkalín

Fanúšikovia dobrej hudby a tanca si prídu v našom meste na svoje. Premiérová akcia pri príležitosti Dňa tanca je prvou zo sérií podujatí v projekte Námestie 2018, ktorý iniciovalo OZ Mladí ľudia a život, tentokrát s tanečnou skupinou Denzz Industry za podpory mesta.

Podujatie sa bude konať 21. apríla od 10:00 do 16:00 hod v parku pred Evanjelickým kostolom.

Park ako tanečný parket

„Každý rok pri príležitosti Dňa tanca organizujeme spoločný tréning s OZ Mladí ľudia a život. Táto tradícia funguje už asi 5 rokov. Veľmi radi spolupracujeme s Matejom Farkalínom a jeho ľuďmi, vždy keď dáme hlavy dokopy vznikne veľmi dobrá akcia, na ktorej sa všetci zabavíme. Po minulé roky táto spolupráca prebiehala v telocvični Denzz Industry, kde sme hodiny potili tričká a bavili sa tancom. Tohto roku sme sa rozhodli tanec priblížiť všetkým Novovešťanom a to priamo na našom krásnom námestí,“ ozrejmila pre náš portál vedúca tanečnej skupiny Denzz Industry Katarína Halásová.

Celý park okolo fontány sa podľa slov organizátorov zaplní jamovými krúžkami, hudbou a dobrou náladou. Počas dňa – vždy o celej hodine – budete môcť vidieť tanečné vystúpenia všetkých zložiek Denzz Industry. Taktiež budete mať možnosť si zasúťažiť a otestovať si svoje tanečné schopnosti.

Tanečné súboje

„K dispozícii bude kinect na XBOX 360 – ľudia si budú môcť zabattlovať proti kamošovi podľa predlohy na obrovskom plátne. Toho, kto nahrá v tanečných súbojoch najviac bodov, alebo toho, kto sa nebude hanbiť predviesť svoje pohyby, čakajú super darčeky,“ dodávajú organizátori.

Podľa slov Kataríny Halásovej je úplne jedno, čo sa v našom meste organizuje, dôležité je to, že mladí ľudia nesedia doma za počítačmi a tabletmi ale vybehnú do ulíc, robia niečo pre svoje zdravie, spoznajú nových ľudí a niečo zmysluplné prežijú. „Sme veľmi radi, za takéto nápady a akcie. Možno aj pri tejto príležitosti objaví niekto svoj skrytý talent a vydá sa tou istou cestou čo my a zmení svoj život. Pretože tanec je krásny,“ uzavrela.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM