JAB Rôzne

Po dlhých mesiacoch sa konečne dočkáme: V centre Spišskej už vyrastajú letné terasy

Jar už naplno cítiť aj v Spišskej Novej Vsi. Teplé počasie neprehliadli ani majitelia reštaurácií na Letnej. Tí využili príležitosť a pre ľudí opäť stavajú letné terasy aj posedenia pred ich podnikmi.

Ilustračný obrázok k článku Po dlhých mesiacoch sa konečne dočkáme: V centre Spišskej už vyrastajú letné terasy
Zdroj: Dnes24.sk

Nejeden Spišskonovovešťan si teplé dni v našom meste automaticky spojí aj s chvíľami posedenia pod letnými terasami podnikov. Ako sme sa presvedčili na vlastnej koži, tešiť sa na ne môžeme aj tento rok. Ak sa totiž v týchto dňoch prejdete novoveským námestím, všimnete si, ako tam letné terasy a posedenia pre návštevníkov postupne pribúdajú.

Ako sme zistili, aj obyvatelia Spišskej a okolia sa z toho tešia. „Radšej sedím von na terase, keď svieti slniečko aj kvôli deťom. Sme v cukrárni a predsa sme na vzduchu,“ prezradila pre Spišskú 24 mamička Monika.

„Po práci dobre padne vychladená dvanástka, hlavne v letnom období. Myslím si, že letná terasa je pre reštaurácie veľkou výhodou. Ja by som si napríklad nešiel sadnúť dovnútra, keď svieti slnko a je teplo,“ povedal Marek (37)

„Konečne teplo. Teším sa. Určite radšej využijeme s kamarátkami posedenie na terase. Slniečko, dobrá káva a ešte máme aj rozhľad po okolí. Už aby boli prázdniny,“ dodala študentka Nina (18).

Pozrite si v našej fotogalérií prípravu letných terás a posedení pred podnikmi v centre mesta.

Čítajte tiež:

Takto krásne rozkvitla Spišská Nová Ves: Jarné obrázky, čo vám pohladia dušu

V Spišskej sa opäť stavajú letné terasy: Novovešťania sa tešia
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM