JAB Kultúra

Plesová sezóna štartuje a v Spišskej čakajte novinku: Toto sme tu doteraz ešte nezažili!

Obdobie plesov a bálov sa nezadržateľne blíži a doslova už klope na dvere. V Spišskej Novej Vsi sa chystá niečo, čo sme tu doteraz ešte nemali. Na akú premiéru sa môžete tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna štartuje a v Spišskej čakajte novinku: Toto sme tu doteraz ešte nezažili!
Zdroj: Dnes24.sk

V Spišskej Novej Vsi odštartuje plesovú sezónu premiéra mestského plesu. V našom meste sa mestský ples doteraz nekonal. Vedenie mesta sa ale po novom rozhodlo túto skutočnosť zmeniť.

Už tento víkend 9. januára o 19.00 odštartuje plesovú sezónu Ples v Redute. Podľa slov predsedu organizačnej komisie Jozefa Kačengu hlavnou myšlienkou bolo zorganizovať ples pre všetkých Spišskonovovešťanov bez rozdielu povolania. Čo vyplýva aj z neho názvu.

„Jeho konanie môžeme považovať za skúšku či v takejto podobe môže v budúcnosti fungovať a mať ambíciu byť naozaj pre všetkých, čomu zodpovedá aj cena vstupenky,“ ozrejmil Kačenga.

Na jeho organizácii sa podľa jeho slov podieľa kancelária primátora, oddelenie školstva, MKC, CVČ Adam, TIC a základná umelecká škola. „Program bude hodnotný vrátane hudobného hosťa Paľa Hammela, skvelého hudobného doprovodu a verím, že aj dobrej nálady, lebo na tú kladieme najväčší dôraz,“ zdôraznil.

Pre všetkých plesajúcich je pripravená aj bohatá tombola a taktiež niečo na doplnenie energie. Nebude chýbať klasická večera a teplý bufet počas celej noci.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM