JAB Správy

Personálne zmeny v nemocnici v Spišskej: Nová riaditeľka, namestník aj primárka!

Začiatok nového roka priniesol personálne zmeny vo vedení v spišskonovoveskej nemocnici. Po mužovi tentokrát bude na najvyššom poste žena. Okrem riaditeľky má nemocnica navyše aj nového námestníka a primárku detského oddelenia.

Ilustračný obrázok k článku Personálne zmeny v nemocnici v Spišskej: Nová riaditeľka, namestník aj primárka!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako nás informoval hovorca siete nemocníc Svet Zdravia Tomáš Kráľ, od januára 2016 došlo k zmene na poste riaditeľa v nemocnici v Spišskej Novej Vsi. Antona Hanušína nahradila doterajšia námestníčka pre liečebno-preventívnu starostlivosť (LPS) a primárka detského oddelenia Renáta Šuláková.

„Za touto výmenou je možné nájsť vyššie poslanie. Anton Hanušín bol poverený novými úlohami v rámci našej siete. Ďakujem mu za výborne odvedenú prácu v spišskonovoveskej nemocnici. Novej riaditeľke želám, aby na ňu nadviazala a pokračovala vo zvyšovaní úrovne zdravotnej starostlivosti pre pacientov,“ vysvetlil Ľuboš Lopatka, generálny riaditeľ siete regionálnych nemocníc Svet zdravia.

Doktorka Renáta Šuláková je absolventkou Lekárskej fakulty Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Má atestácie v pediatrii prvého a druhého stupňa a špecializáciu v odbore zdravotnícky manažment a financovanie.

„Našim dlhodobým cieľom je vybudovať modernú regionálnu nemocnicu s kvalitným materiálno-technickým vybavením, kvalifikovaným a odborne zdatným personálom, ktorý pacientom poskytuje zdravotnú starostlivosť v súlade s najnovšími poznatkami s dôrazom na bezpečnosť a na individuálny prístup,“ zdôraznila nová riaditeľka.

Novým námestníkom pre liečebno-preventívnu starostlivosť sa od januára stal MUDr Martin Šimo, doterajší lekár oddelenia neurológie. Novou primárkou detského oddelenia sa stala doterajšia zástupkyňa MUDr Jana Kačmárová.

Môže vás zaujímať:

Nová riaditeľka nemocnice
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM