Jozef Kožár Basketbal

Personálne rošády u basketbalistov! Máme nového trénera

Milan ČERNICKÝ ako nový tréner a Rastislav JAVORSKÝ ako nový predseda VV BK boli predstavení na tlačovej konferencii klubu BK 04 AC LB Spišská Nová Ves. Cieľom klubu v budúcej sezóne je prilákať do hľadiska čo najviac divákov, zatraktívniť basketbal

Na tlačovke basketbalového klubu bola dnes v Spišskej Novej Vsi predstavená nová organizačná štruktúra klubu. Prezidentom klubu sa stal Jozef Gonda, predsedom výkonného výboru Rastislav Javorský, na trénerskú stoličku sa vrátil starý známy Milan Černický. Cieľom do budúcej sezóny je nielen zatraktívniť basketbal v našom meste ale aj zaplniť športovú halu. Podľa Javorského je dôležité pracovať aj naďalej na kvalite mládeže, bez ktorej by hrať extraligu nemalo zmysel.

Hlavným sponzorom naďalej mesto[/color][/si­ze]

Hlavným partnerom a sponzorom klubu zostáva aj naďalej mesto.„Nepotre­bujeme žiadnu ////funkcionársku** stoličku. ****Sme stále v priamom kontakte s klubom, to sa nám// osvedčuje“** hovorí primátor mesta Ján Volný. V meste chcú vybudovať silnú základňu nielen pre extraligu ale aj pre významné európske družstvá.„Mojím cieľom je, aby sme v budúcnosti mohli prísť za primátorom s riešením otázky rozšírenia kapacity sedadiel okolo ihriska, pretože viem, že ľudia v Spišskej basketbalu rozumejú a za kvalitou určite prídu,“//zhodnotil nový predseda klubu Rastislav Javorský.

Káder neistý[/color][/si­ze]

Čo sa týka kádru, zatiaľ nemá nikto podpísanú zmluvu, trénuje 15 hráčov.„Mužstvo chceme postaviť na domácich odchovancoch, pracujeme na príchode Hovaňáka, Kožára, Repaského. Cieľom je udržanie už takmer domáceho CJ-a na rozohrávke. Musíme káder doplniť o vysokých hráčov, na to nám poslúži výber v chorvátskej Pule, ale to je zatiaľ hudba budúcnosti,“ uzavrel staronový tréner Milan ČERNICKÝ.

70 rokov na scéne[/color][/si­ze]

Tento rok čakajú klub aj veľké oslavy, či budú určené aj pre širokú verejnosť, je stále otázne. Isté je, že klub má pripravený nový marketingový plán, ktorého súčasťou by podľa našich informácií mali byť aj oslavy ku koncu roka. A okrem toho vyjde pre fanúšikov novoveského basketbalu aj knižná publikácia.

basket SNV
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM