Rôzne

Park v Spišskej sa premení na rozprávkovú krajinu: Toto môžu zažiť vaše deti na začiatku prázdnin

Čarodejnice, víly, princezné či rôzne strašidlá. Madaras park v Spišskej Novej Vsi sa zaplní rozprávkovými bytosťami. A to nie je všetko...

Ilustračný obrázok k článku Park v Spišskej sa premení na rozprávkovú krajinu: Toto môžu zažiť vaše deti na začiatku prázdnin
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu 4. júla 2015 od 10.00 do 16.00 hod si všetky detí prídu na svoje v madaras parku v Spišskej Novej Vsi. Cesta rozprávkovým lesom bude plná strašidiel, vodníkov, drakov a princezien, u ktorých budú deti plniť originálne úlohy. Dvojkilometrovú trasu môžu deti prejsť kedykoľvek od 10.00 do 16.00 hodiny.

Na štarte dostanú sprievodný list s popisom rozprávkových postáv, ktoré na nich budú na trase čakať. Každá z nich im dá nejakú úlohu, za splnenie ktorej dostanú do listu pečiatku. Ak deti splnia všetky úlohy, čaká ich v cieli u víly Jazmínky pri strome splnených prianí kráľovský poklad.

Sprievodné atrakcie: maľovanie na tvár, fotenie s rozprávkovými bytosťami, skákací hrad pre deti. V cene 3,30€ je zahrnutý aj vstup do monkeylandu a zoologickej záhrady.

Čítajte tiež:

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM