Iné športy

Parádne výkony našich volejbalistiek: Darilo sa im naozaj perfektne

Aj uplynulý víkend boli v akcii mládežnícke družstvá volejbalového klubu. Dievčatám sa darilo vskutku perfektne.

Ilustračný obrázok k článku Parádne výkony našich volejbalistiek: Darilo sa im naozaj perfektne
Zdroj: VK SNV

Takmer polovica mládežníckych družstiev si cez víkend zmerala sily so svojimi súperkami. Juniorky sa postavili doma proti Považskej Bystrici. Kadetky vycestovali do Michaloviec a na mladšie žiačky čakal ligový turnaj v Bardejove.

Obidva zápasy junioriek odohralo opäť všetkých dvanásť hráčok a výhrou si udržali pekné 2. miesto v tabuľke 1. ligy, ktoré im zaručuje postup na majstrovstvá Slovenska.

„Dievčatá odohrali dva dobré zápasy a chcem ich za výkon pochváliť. Dal som príležitosť zahrať si všetkým dievčatám a každá podala slušný výkon, čo rozhodlo o jasných víťazstvách. Súperky nás veľmi nepreverili a dramatickejší bol iba druhý set v druhom zápase,“ zhodnotil po zápase tréner junioriek Martin Roško.

VK SNV – ŠŠK OA Považská Bystrica 3:0 (19,14,15) a 3:0 (14,24,15)

Spišiačky ako líder tabuľky cestovali aj na pôdu posledných Michaloviec aj so štvoricou starších žiačok Vanesa Drabiščáková, Diana Morihladková, Simona Slivošová a Ema Tökölyová – tá mala za kadetky premiéru. Priniesli si domov všetky sety aj všetky body.

VK Michalovce – VK SNV 0:3 (-10,–11,–8) a 0:3 (-13,–11,–12)

Na mladšie žiačky čakal turnaj v Bardejove, kde odohrali tri zápasy a všetky tri víťazne. „Naše dievčatá sa „pochlapili“ a vyhrali aj nad dobrým Stropkovom. Je to zatiaľ naše najväčšie víťazstvo a moja vďaka patrí všetkým dievčatám. Zlepšujú sa v každej hernej činnosti, a o to nám všetkým ide,“ povedal tréner mladších žiačok Ladislav Ďuriško.

  • VK SNV – Prešov 2:1 (16,–15,10)
  • VK SNV – Bardejov 2:0 (21,18)
  • VK SNV – Stropkov 2:1 (-12,15,11)

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM