Monika Vengrínová Tlačové správy

Otvorenie novej nákupnej zóny v Poprade: Nové obchody, atraktívne súťaže i herecké osobnosti

Pritiahnuť tie najsilnejšie obchodné značky na jedno miesto bolo ambíciou investora, ktorý vo štvrtok 21. novembra otvorí v Poprade novú nákupnú zónu. Tá sa nachádza pri vstupe do mesta smerom od Svitu. Spolu s ďalšími obchodnými reťazcami pôjde o druhý najväčší obchodný komplex na Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku Otvorenie novej nákupnej zóny v Poprade: Nové obchody, atraktívne súťaže i herecké osobnosti
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

„Našou víziou bolo, aby v Poprade existovalo jedno miesto, kde by boli sústredené rôznorodé obchodné prevádzky. Aby sme nemali mesto koncepčne rozdrobené – nejaký obchod tu, ďalší o kilometre ďalej. Obchody by nám mali efektívne slúžiť a mali by byť umiestnené tak, aby sme sa pri nakupovaní nemuseli preháňať z jednej strany mesta na druhú,“ priblížil myšlienku tejto nákupnej zóny zástupca investorov Ladislav Zoričák.

Nový obchodný celok šetrí čas

Ako dodal, architektúra obchodných budov je odlišná od architektúry rezidenčných celkov či business centier a aj preto je vhodnejšie, ak je obchodná zóna koncentrovaná na jednom mieste. Nový obchodný celok je koncipovaný tak, aby zákazník pri nakupovaní zbytočne nestrácal čas. Do každého z obchodov sa tak dostane priamo z parkoviska.

V tejto nákupnej časti pribudne päť nových obchodných prevádzok – PLANEO elektro, Pepco, Super ZOO, Black Red White a Everland. Ponuku obchodov budú dopĺňať Gate, DM drogerie, Deichmann, Dráčik a reštaurácia Stodola. Spolu s tu už existujúcimi obchodnými reťazcami, ako Tesco, Kika a ďalšími pôjde veľkosťou predajnej plochy, 40-tisíc m2, o druhý najväčší obchodný komplex na Slovensku. Investor dal celej tejto obchodnej zóne názov Shopping center Tatry a tvoriť ju bude dohromady 26 prevádzok.

Súťaže o ceny v hodnote 10 tisíc eur, i o nákup s celebritou

Počas otvorenia Nákupného centra Tatry 21. novembra bude pre všetkých návštevníkov, ktorí sem zavítajú, aj pre tých najmenších, pripravený bohatý program. Sprevádzať ním bude známy moderátor Slávo Jurko. Tým najväčším lákadlom otvorenia bude dozaista šanca vyhrať množstvo cien v celkovej hodnote 10 000 eur. Aby ste boli zaradení do žrebovania, stačí urobiť v Shopping centre Tatry nákup za minimálne10 eur. Žrebovať sa bude štyrikrát, a to o 11.00 h, 14.00 h, 16.00 h a 19.00 h.

Do druhej súťaže sa môžete zapojiť cez webovú stránku www.sc-tatry.sk. Vyplníte jednoduchý formulár a získať môžete zadarmo nákup v hodnote 400 eur. Nepôjde však len o taký hocijaký nákup. Vybrať si budete môcť zo šiestich slovenských hereckých celebrít, ktoré vám počas nakupovania budú robiť spoločnosť. Pod Tatry prídu Juraj Loj, Martin Mňahončák, Katka Brychtová, Zuzana Tlučková, Zuzana Vačková a Peter Sklár. Na vyplnenie formulára máte čas do utorka, výhercov súťaže o nákup s celebritou vyžrebujú v stredu.

Tatry Shopping Center
13
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM