Ľubomír Hudačko Krimi

Otrasné chvíle mladíka bez vodičáku: S motorkou sa šmýkal po námestí a zastavil až na ozdobných kameňoch!

Mladík (27) na motorke bez evidenčného čísla zažil otrasné chvíle. Po tom, čo sa s týmto strojom dostal do balansu, sa s ním šmýkal po námestí a zastavil až na ozdobných kameňoch. Utrpel ťažké zranenia!

Ilustračný obrázok k článku Otrasné chvíle mladíka bez vodičáku: S motorkou sa šmýkal po námestí a zastavil až na ozdobných kameňoch!
Zdroj: Policajný zbor SR

Mladík (27) viedol podľa polície v stredu motocykel značky Cagiva bez evidenčného čísla a bez príslušného vodičského oprávnenia po miestnej komunikácii Slovenského raja v obci Letanovce.

„V smere od kostola na námestie pravdepodobne v dôsledku rýchlosti jazdy zachytil stúpačkou motorky drevený pätník a dostal sa s motocyklom do balansu. Motocykel sa preklopil na bok, pričom sa vodič s motocyklom šmýkal po námestí a zastavil až na ozdobných kameňoch. Vodič pri nehode utrpel ťažké zranenia, dychová skúška bola u neho pozitívna. Policajti mu v dychu namerali 0,88 mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje 1,83 promile,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Košiciach Jana Mésarová.

Hovorkyňa dodala, že mladík jazdil na motorke bez ochrannej prilby. „Dopravní policajti vodiča obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, trestná sadzba až na jeden rok,“ zakončila Mesárová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM