JAB Rôzne Rôzne

Originálne výrobky, bohatý program a všetko v lone krásnej prírody: Už ste zažili Spišské handmade trhy?

Milovníci krásnej prírody, vlastnoručne vyrobených výrobkov a originality si na nich prídu na svoje. Spišské handmade trhy žali úspech už dvakrát. A ak ste na ne ešte doteraz nezavítali, netreba zúfať. Je tu dobrá správa.

Ilustračný obrázok k článku Originálne výrobky, bohatý program a všetko v lone krásnej prírody: Už ste zažili Spišské handmade trhy?
Zdroj: Dnes24.sk

Po úspešnej premiére a aj ďalšom pokračovaní sa už teraz totiž môžete tešiť na ďalší ročník tohto podujatia. Tretie Spišské handmade trhy sa budú konať v nedeľu 5. júna. Navštíviť ich môžete od 10:00 hod až do siedmej hodiny večernej. Konať sa budú v areáli Hotela Čingov – priamo v lone prekrásnej prírody Slovenského raja.

Šperky, obrazy, hračky, sviečky, kabelky, dekorácie, jedlo, pitie, zaváraniny či mnoho iných svojich vlastnoručne vyrobených produktov a výrobkov ponúkne niekoľko desiatok predávajúcich.

Pre zlepšenie atmosféry čaká na návštevníkov trhov aj bohatý sprievodný program. Pripravená je ochutnávka vín, štiav z lesného ovocia aj domáce lakocinky ako klobásy, pirohy či koláče. Pre deti je naplánovaný kreatívny i detský kútik a nebude chýbať ani maľovanie na tvár. Celé poobedie sa o spestrenie trhov a dobrú náladu bude starať ľudová hudba Romana Barabasa.

Môže vás zaujímať:

Do nášho mesta sa chystajú nádherné kúsky: V Spišskej budeme obdivovať vzácne autá

Susedné Smižany lákajú bohatým programom: Folklórne slávnosti, jarmok aj výročie v jednom

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM