JAB Rôzne

Oranžové gymnázium si zvolilo naj učiteľov: Zoznámte sa s nimi aj vy

Profesorská osobnosť oranžového gymnázia, v skratke POOG. To je každoročná akcia, ktorou tamojší gymnazisti končia školský rok. Ani teraz tomu nebolo inak.

Ilustračný obrázok k článku Oranžové gymnázium si zvolilo naj učiteľov: Zoznámte sa s nimi aj vy
16
Galéria

Gymnazisti zo Školskej sa aj tento rok zišli v kine Mier deň pred odovzdávaním vysvedčenia, aby si na svojom pravidelnom podujatí s názvom POOG 2017 zvolili naj učiteľov a študentov školy. Niekoľko stoviek žiakov svojimi hlasmi rozhodlo o tom, kto získa titul detektor na ťaháky, najpriateľskejší, najzábavnejší či najobľúbenejší učiteľ.

Zároveň si však volili aj najkrajšie dievča a najkrajšieho chlapca každého ročníka, Králisa celého gymnázia či najlepší kolektív na škole. Zaujímavou kategóriou bola aj najšpinavšia klietka čiže šatňa, ktorú opäť obhájili minuloroční víťazi. Vyhlasovanie víťazov jednotlivých kategórií bolo v rukách dvoch moderátorov. Celé podujatie spestrili vtipné videá a na pódiu nechýbal ani tanec, hudba a spev.

Titul najzábavnejší profesor tento rok zmenil svojho majiteľa a po štyroch víťazstvách fyzikára Ivana Brovka sa ním tento rok stal učiteľ informatiky Jozef Pavlo. Na otázku, čo si myslí, prečo získal tento titul, povedal. „Asi som vtipný a učím najvtipnejší predmet. Víťazstvo v tejto kategórii ma, samozrejme, potešilo. Hlavne aj preto, že som v minulosti vyhral kategóriu najnepochopiteľnej­ší profesor. Teraz som sa snažil celý rok polepšiť sa a vyšlo to,“ žartoval víťaz.

V kategórii Detektor na ťaháky si prvú cenu odniesla chemikárka Darina Švihrová. Najpriateľskejším a zároveň absolútnym víťazom sa stal tento rok učiteľ matematiky a informatiky Jozef Bak. Mladý učiteľ neskrýval pri preberaní ceny dojatie. „Chcem všetkým poďakovať, no ťažko sa mi hľadajú nejaké slová, ale budete mi všetci chýbať,“ povedal.

Zaujímali nás aj pocity absolútneho víťaza: „Moje pocity sú veľmi zmiešané. Žiakov som videl vlastne poslednýkrát, ale z víťazstva sa teším. Beriem to tak, že sa chceli so mnou rozlúčiť a týmto spôsobom mi poďakovať, keďže odchádzam. Bola to milá rozlúčka,“ uzavrel Bak.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

FOTO: Ich mená sú už známe.Študenti novoveského gymnázia si zvolili naj učiteľov
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM