JAB Kultúra

Oddych počas voľných dní nezaškodí: Aké podujatia sú v pláne v Spišskej?

Oddýchnite si počas víkendu aj vy. Aké akcie sú v pláne v Spišskej? Vybrali sme pre vás niekoľko zaujímavých tipov...

Ilustračný obrázok k článku Oddych počas voľných dní nezaškodí: Aké podujatia sú v pláne v Spišskej?
Zdroj: TASR

Pračlovek

24. – 25. februára o 17:00, kino Mier

Animovaný film Pračlovek rozpráva príbeh z obdobia, kedy sa po našej krajine prechádzali prehistorické zvieratá. Hlavným hrdinom je neohrozený jaskynný muž Dug, ktorý sa so svojím najlepším štvornohým priateľom Čuňákom snaží uchrániť svoj domov a kmeň pred veľkou hrozbou. Na ich územie totiž prichádzajú pokrokoví ľudia z doby bronzovej, na čele s lordom Bafoňom a Dugovi, a jeho priateľom zostáva posledná šanca – bojovať o svoje územie vo futbale s tímom Real Bronzio.

Divadelný Spiš

25. februára 2018 o 14:30, výstavné priestory Provinčného domu

V múzeu Spiša si môžete v nedeľu popoludní užiť prehliadku výstavy Divadelný Spiš spojenú s divadelným vystúpením Bábkového divadla spod Spišského hradu, ktoré predvedie hru s názvom Cirkus Pinka. Dojímavý príbeh akrobatky Pinky o tom, aké tenučké je lano medzi úspechom a neúspechom.

Dlhý, široký a bystrozraký

25. februára 2018 o 16:00, Spišské divadlo

Priatelia Dlhý, Široký a Bystrozraký znovu zachraňujú unesenú princeznú. Tentokrát svoju najlepšiu kamarátku Karamelku. Do cesty sa im však pletie rozmaznaný a chamtivý princ a nepodarený černokňažník. Kto nakoniec získa princeznú a kto odíde s dlhým nosom? To sa dozviete v tejto neobyčajnej rozprávke…

Verejné korčuľovanie

25. februára 2018 od 17:30, Zimný štadión

Počas víkendu môžete zrelaxovať aj aktívne a stráviť dve hodinky na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v nedeľu od 17:30.

Liečiteľ

25. februára 2018 o 19:00, divadlo Kontra

Nová premiéra najuznávanejšieho súčasného írskeho autora je pripravená v nedeľu večer v divadle Kontra. Trojica hrdinov rozpráva ten istý príbeh, ale dôrazy, pohľady na situácie a dokonca základné fakty sa dosť výrazne menia v každej verzii. Musíme si vytvoriť vlastnú verziu pravdy a pochopiť, prečo hrdinovia od nej utekajú…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM