JAB Rôzne

Obzretie sa za týždňom v Spišskej: 5 článkov, na ktoré ľudia klikali najčastejšie

Na záver týždňa dobre padne rekapitulácia toho naj. Vybrali sme pre vás 5 najčítanejších článkov na našom webe. Ktoré to sú?

Ilustračný obrázok k článku Obzretie sa za týždňom v Spišskej: 5 článkov, na ktoré ľudia klikali najčastejšie
Zdroj: Dnes24.sk

Pokus o rekord

Po niekoľkých rekordoch konaných v Spišskej sa mesto pokúsi o ďalší. Tentokrát pôjde o najvyšší počet bicyklujúcich sa na najdlhšom šošovkovitom námestí, a to rovno aj za účasti prezidenta Slovenskej republiky Andrea Kisku. Viac sa dozviete v článku.

Sobáš ako z rozprávky

Široké sukne, korzety klobúky a honosné plášte či meče. Aj takáto garderóba bola súčasťou nezvyčajnej svadby v Spišskej Novej Vsi. Pre sobáš v historickom duchu sa rozhodli teraz už manželia Slejzákovci a bolo sa veru na čo pozerať.

Krásy Spišskej v parádnom videu

O tom, že Slovensko je nádherná krajina, presviedčajú fotky a videá rôznych fotografov či cestovateľov. Skvosty Spišskej, celého regiónu ba aj Slovenska si môžete vychutnať aj nie práve v klasickom videu. Krajinou vás povodí Novovešťanka Andrea.

Hasiči sa predviedli najmenším

Hasiči v Spišskej Novej Vsi otvorili svoje brány pre materské a základné školy a ukázali deťom niečo zo svojho zaujímavého aj nebezpečného povolania. Dynamické ukážky a plný dvor hasičskej techniky boli nezabudnuteľným zážitok pre nejedného žiaka.

Rozhovor s najkrajšou Spišiačkou

Takmer pred rokom sa stala najkrajšou Spišiačkou. Jej pomyselné kraľovanie sa blíži už však ku koncu a ona odovzdá svoje žezlo novej Miss Spiša. Aký rok prežila Novovešťanka Denisa po súťaži a čo zaželala budúcim finalistkám sa dozviete v rozhovore.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM